Mit Dating Blog

Følg med i de seneste opdateringer og tendenser på Mit Dating.

Det perfekte kys

Det perfekte kys

Når du er på den første date og det ligger i luften at I skal til at kysse, er det vigtigt at kysset er helt rigtigt. Hvis du er i tvivl om din date gerne vil kysses skal du først overveje følgende. "Har kemien været god mellem jer på daten?", "Har I flirtet med hinanden?", "Kigger I i hinandens øjne?", "Tror du I begge har lyst til at kysse?". Hvis du kan svare ja til alle spørgsmålene, så er der en god sandsynlighed for at din date også gerne vil kysse med dig.

Det første kys er et af de vigtigste hvis I skal have et forhold sammen. Er kysset godt, får man lyst til mere, men hvis kysset er dårligt, kan det ødelægge det som du har opbygget på daten. Så hvordan har man så det perfekte kys?

Det første kys, er et kys man husker, så det er vigtigt at det er godt. Det skal være blødt men fast og få den anden til at tænke "det var et godt kys". Hvis du er i tvivl om du kysser godt, kan du med fordel spørge dem du før har kysset, hvordan du kysser og om der er noget du kan gøre bedre.

Vi har spurgt hvad folk på Jodel* om hvad de synes er et perfekt kys og vi har udvalgt nogle svar, som vi synes beskriver det rigtigt godt:

1) "Når man har tilbageholdt trangen til at kysse hinanden alt for længe og endelig eksploderer det i det bedste lidenskabelige kys, med hverken for meget eller for lidt tunge og man bare slet ikke kan lade hinanden være! Suk!"

2) "Den hvor jeg tænker.
-Det var et godt kys"

3) "Blødt men fast"

4) "Kysset er godt når det er den rigtige person man kysser med"

#Sådan gør du#
Et godt kys er et hvor du giver dig hen til den du kysser med. Luk øjnene og nyd det. Du skal ikke tænke for meget over det eller koncentrere dig om noget andet. Hold fokus på den anden person. Du må gerne holde om personen og klemme så personen kan mærke at du virkelig mener det. Du kan godt bruge tunge, men du bør ikke starte med det. Hvis du vil prøve at få tungen med, skal du prøve at åbne munden uden at stikke tungen ind, for lige se situationen an. Hvis den du kysser med stikker tungen ud efter det, så er det helt okay.

#Sådan gør du ikke#
Hvis du kan mærke at den du kysser med trækker væk, er det vigtigt, at du ikke prøve at holde fast i kysset. Hvis den anden ikke vil kysses skal du respektere det.
Du skal ikke starte med at prøve at tungekysse. Det virker aggressivt på den anden.
På samme måde skal du ikke begynde at røre ved den anden persons private kropsdele.

#Inden du kysser#
Et godt kys kan hurtigt blive et dårligt kys hvis du har dårlig ånde. Sørg for at have en pakke tyggegummi eller mintpastiller på dig, så din mund virker frisk. Du skal selvfølgelig sørge for at have god mundhygiejne generelt, men hvis I på daten har spist noget med hvidløg eller anden stærk mad som kan forårsage dårlig smag i munden, kan du med fordel forfriske din mund med tyggegummi. Tilbyd gerne din date et stykke også. ;)

*Jodel er en gratis app hvor man kan spørge anonymt ud i en radius af 10 km. https://jodel-app.com/

Dating og fitness

Dating og fitness

Har du nogensinde været nede i et fitness-center som single? Fristelserne kan være mange. Der bliver trænet baller, overarme, bryst og folk går i stramt tøj. Det kan være svært ikke at kigge på nogen man synes ser godt ud. Dog skal man huske de fælles, men uskrevne spilleregler der er i et fitness-center.

Du skal huske på, at det ikke er alle, ligesom dig, som er single. Det er vigtigt at du ikke flirter i fitness-centeret. Husk at folk tager i fitness-center for at træne og ikke nødvendigvis er der for at finde en kæreste. Det er helt okay at smile til folk og give et kompliment, men pas på ikke at virke for påtrængende. Du skulle jo nødigt skræmme folk væk. Det er vigtigt at du går forsigtigt frem her, da folk ofte er seriøse omkring deres træning, og oftest ikke vil forstyrres, så de mister koncentrationen.

Hvis du har haft øjenkontakt med den samme flere gange og udvekslet smil, så start med et simpelt 'Hej..' i en situation som ikke er forstyrrende eller påtrængende. Mange centre har et sted hvor man kan lave kaffe eller te. Her er det et godt sted at have en samtale. Her forstyrrer du nemlig heller ikke de andre i centret.

Hvis du er mand, så skal du ikke starte samtalen med 'kommer du tit her'. Det er kun okay som kvinde. Det er okay at snakke om træning og om hvor længe man har været i gang, men som mand kommer man nemt til at virke som en stalker, hvis man spørger ind til vaner.

Håber du fik noget ud af denne artikel. Del den med en som du tror vil kunne drage nytte af den og husk at du ikke må stirre. :-)

(billede credits til Flickr)

Den perfekte date

Den perfekte date

Der er mange forskellige bud på hvad en perfekt date er. Alle mennesker er forskellige og derfor er der heller ikke nogen egentlig opskrift på den perfekte date. Dating er dog ikke noget nyt fænomen, så der er en del erfaringer, som vi kan gå ud fra en bred del af de danske singler, vil kunne være enige om.

Oftest når man går på date, vil man have en fornemmelse af hvilken type ens date er. I vil typisk have skrevet eller ringet sammen, hvor I har lært hinanden at kende. De oplysninger du får om din date skal du huske at notere dig. De er altid gode at kunne snakke ud fra, når I er på date sammen. De kan også hjælpe dig til at give dig en indsigt i hvilket sted en god date kunne finde sted. F.eks. hvis du og din date har skrevet meget sammen om film, kunne en biograftur være en god første date. Det er vigtigt, at I begge kan føle jer trygge og godt tilpas. På den måde er man mere afslappet og I vil have lettere ved at snakke sammen. Hvis en biograftur er det rigtige valg til jeres date, så er det en god idé at vælge en forestilling midt på dagen. Der er der typisk ikke så mange mennesker, og I kan være heldige at få biografen for jer selv.

#Koncert#
Har I snakket meget om musik, ville en koncert være et oplagt valg. Bor I i en storby som f.eks. København, Århus eller Odense vil der tit være mange tilbud i weekenderne med bredt udvalg både i genre og pris. Små intime koncerter på en hyggelig cafe er tit et godt valg. Der vil I have mulighed for at sidde og snakke og når koncerten er slut vil I kunne blive siddende.

#Gå en tur#
Hvis du leder efter gratis muligheder til en date er det at gå en tur en rigtig god ide. De fleste mennesker har lettere ved at snakke, når man går en tur. I vil naturligt få noget at snakke om, ved at opdage nye steder på jeres vej, eller se ting som minder jer om noget andet, I kan snakke ud fra. Hvis du er typen der ikke kan lide at gå ture, kan I også cykle eller køre en tur og på den måde opleve noget sammen.

#Teater#
En anden god date, er en tur i teateret. Bor du i nærheden af et teater, kan det godt være en god idé at tjekke hvilke forestillinger der går. Det er noget helt andet at se en forestilling på teateret, end det er at se en film i biografen. Det kan give en et stort indtryk, og det vil med garanti være en date I sent vil glemme. Desuden er det ret billigt at gå i teater.

Det vigtigste på en date er at I hygger jer sammen, og har lyst til at ses igen. En første date behøves ikke være som de er i Hollywood filmene, eller vildt romantiske med to lys på et bord. Daten handler i bund og grund om at lære hinanden at kende, så I kan finde ud af om I har lyst til at ses igen. Hvis du synes den anden er sød, kan det ikke skade at fortælle det.

Find det rigtige profilbillede

Find det rigtige profilbillede

Nar man dater online, er der en ting der betyder rigtig meget, for om man bliver kontaktet af andre; og det er dit profilbillede. Der er mange faktorer der spiller ind, for om det er et godt profilbillede, eller ej, og det er ikke altid du er opmærksom på dem.

#Hvilke signaler sender du#
Det første andre ser ved din profil, er dit profilbillede, og det er derfor også det vigtigste ved din profil. Det er at skyde sig selv i foden, at have et decideret dårligt profilbillede. Man siger at et billede siger mere end 1000 ord, og det kan der være noget om. Du siger nemlig meget om dig selv, igennem dit billede.

#Hvad du bør undgå#
- Ikke at have noget profilbillede. ( Du virker useriøs, eller som om du har noget at skjule )
- Du står foran en flot bil. ( De fleste vil tænke, at det alligevel ikke er din bil, og ofte er det kun dig selv der synes det er fedt )
- Du står sammen med en kendt. ( Du er ikke venner med personen, og hvis du er, bør det ikke være det, der skal vare en faktor for at du får en kæreste. Gem det til en samtale senere )
- Profilbillede med dine venner. ( Det er fint at du fungerer godt socialt, men du forvirrer mere den der ser billedet, fordi personen ikke kender dig )
- Toilet selfie. ( Lad værre med at lade din date se dig for første gang på et toilet. Der er så mange bedre steder at tage et billede )
- Rod i baggrunden. ( Selvom det måske er et godt billede af dig, så sørg lige for at der ikke er rodet bag dig. Det siger meget om dig som person )
- Et billede af et dyr. ( Du er ikke et dyr, og dette er en dating side. Hvis vi vil se på dyr, ville vi have søgt på nettet. Det er dig vi vil se )
- Et billede af en blomst ( Hvorfor må vi ikke se dit ansigt. Hvad prøver du at skjule? )
- Nøgen billede ( Alle billeder bliver godkendt af redaktionen på Mit Dating. Vi får os et godt grin. Du opnår ikke noget ved det )
- Model foto ( Det kan godt være at det er dig på billedet, men det virker utroværdigt på en dating side. Vis hellere den ægte side af dig selv )

#Det gode profilbillede#
Det er vigtigt at have et godt profilbillede da det er det første du bliver bedømt på, og kan være afgørende for om der bliver klikket på lige netop din profil. Det er nemt og gratis at have et godt profilbillede. Alle som kan oprette en dating profil har adgang til et kamera, og det kræver ikke så meget for at tage et godt billede af sig selv. Her er en liste over ting der gør et godt profilbillede.
- Du er godt tilpas på billedet. ( Et billede taget på en god dag, hvor du er glad er ofte det bedste billede )
- Du smiler til kameraet. ( Når du smiler til kameraet, smiler du også til din date, og personen har lettere ved, at blive forelsket i dig )
- Du har pænt hverdagstøj på. ( Du viser dig fra din bedste side, uden at det skal være galla )
- Du er kreativ. ( Det er okay at være kreativ, og eksperimentere med sit profilbillede. Det er kun et plus at skille sig ud fra mængden )
- Har du mulighed for det, så få en anden til at tage et billede af dig.

På Mit Dating har du mulighed for at lægge flere billeder op af dig selv. Det er en god ide at have et billede af dig selv i fuld figur. Altså så man kan se hele din krop. Dog er det bedst at dit profilbillede du vælger er af dit ansigt. Hvis du skærer billedet så der er god luft omkring dit hoved, men at dit ansigt fylder cirka 50-75% af billedet.

Hvordan skriver jeg en god profiltekst

Hvordan skriver jeg en god profiltekst

På Mit Dating kan du udtrykke dig med dine egne ord på forskellige måder. Den vigtigste måde er din profiltekst, hvor du kan fortælle andre hvad der er interessant omkring dig selv. Her vil vi skrive nogle forskellige tips til hvordan du skriver en god profiltekst, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på.

#Fortæl om dig selv#
Det er din profil, og den der besøger dig forventer at kunne læse om dig. Skriv hellere for meget end for lidt. En god profiltekst er beskrivende og fortællende omkring dig selv, og hvad du er for en person. Det er ikke så meget om hvad du laver til daglig og at du har en hund der hedder Buller. Det kan man altid skrive om når man er kommet i kontakt med nogen. Prøv i stedet at fortæl om dig selv, som hvis du skulle fortælle om en ven til en som vennen ville passe godt sammen med. Se dig selv lidt oppe fra og find nogle gode emner at skrive om omkring dig selv.
Gode emner kan være, ting der betyder noget for dig, oplevelser du elsker, hvordan du ser dig selv i fremtiden, dine interesser eller din passion.

#Når du har skrevet om dig selv#
Efter du har skrevet din profiltekst, så læs den da lige igennem for stavefejl, eller få en ven til det. Man kommer nemt til at virke sjusket, hvis der er mange tastefejl eller grammatiske fejl i ens profiltekst. Prøv også at læse den højt for dig selv. Har du nok punktummer i din tekst? Det er rarere at læse en tekst, hvor læseren får lov til at lave ophold, frem for en tekst som er skrevet ud i en køre.

#Skriv ikke om#
Lad værre med at skrive ekstremt personlige og private ting omkring dig selv, såsom sex-fantasier, hvad du tænder på eller personlige barndomsminder. Det skræmmer for det meste folk væk, og du vil ikke blive kontaktet, eller for ikke svar på dine henvendelser til andre.
Lad også værre med at skrive personfølsomme oplysninger på din profil. Du ved aldrig hvem der læser det.
Hvis du er i tvivl, om der er noget du kan skrive, kan du stille dig selv det spørgsmål, om du ville fortælle det til personen der sidder ved siden af dig i toget. Din profiltekst er trods alt til offentlig skue for sidens medlemmer.

#Hvordan skal jeg skrive#
Skriv til den du gerne vil mødes med. Det vil sige skriv til den der læser det, så undgå at skrive; "hej alle" eller "Hej med Jer", det virker mere personligt og ligefrem når man skriver direkte til personen der skal læse det, i stedet for at man råber ud til en forsamling. Skriv i sætninger i stedet for en liste med facts og så igen.. Læs din tekst igennem for fejl.

Falske profiler

Falske profiler

Lige siden der har eksisteret dating sider på internettet, har der været ondsindede mennesker der har oprettet profiler i forsøg på at anskaffe sig personfølsomme oplysninger, eller at lokke penge ud af mennesker der har oprettet sig for at finde kærligheden. Det er ikke altid lige let at spotte en falsk profil, men man er som regel ikke i tvivl om det når de skriver til en.

#Hvad skal man være opmærksom på#
Mit Dating er for danske singler, eller singler der er bosat i Danmark, så hvis en profil har skrevet på engelsk, kan der være tale om en falsk profil, og man bør derfor være ekstra opmærksom.
Mange falske profiler skriver en email adresse man kan kontakte dem på. Hvis man ikke har skrevet sammen før, og man bliver bedt om at skrive til en email, er dette også en indikation på at der er tale om en falsk profil.

#Hvad kan jeg selv gøre#
Hvis du oplever at blive kontaktet af en falsk profil, eller har mistanke om en falsk profil kan du hjælpe os ved at blokere den pågældende profil, eller ved at kontakte os ved at skrive til support profilen Mit Dating som du fik en velkomstbesked fra.

#Vi arbejder på sagen#
Mit Dating har forskellige algoritmer der forsøger at opsnappe beskeder fra falske profiler. Ud over det laver vi et baggrundstjek på alle profiler der ser mistænksomme ud, og kontakter profiler vi kan se logger på uden for Danmarks grænse. Det sker at vi ikke opdager en falsk profil, eller at vi ikke kan identificere det som en falsk profil, derfor vil det være en stor hjælp hvis du kan hjælpe med at spotte dem, så vi alle kan få et bedre og tryggere dating miljø.

Fordelen ved gratis dating

Fordelen ved gratis dating

At bruge online dating sider er populært, men det er ofte noget der koster penge, og sjældent noget der er billigt. Mit Dating er 100 % gratis at bruge, uden nogle skjulte fiduser. Vi mener bare at kærlighed er gratis, så det bør det også være på nettet. Men ud over at man sparer en masse penge kan det at vælge en gratis dating side som Mit Dating have andre fordele som man måske ikke har haft med i sine overvejelser. Her vil vi skrive lidt om de forskellige fordele der kan være ved at vælge Mit Dating.

#Din besked bliver læst#
Når du sender en besked til en anden bruger på Mit Dating, kan du være sikker på at personen ser den. På mange andre danske dating sider koster det nemlig penge, for overhovedet at få lov til at læse de beskeder man modtager. Men når det hverken koster noget at læse beskeder eller skrive sammen, har du rig mulighed for at få kontakt til en masse singler, uden du skal bekymre dig om den besked du har sendt bliver læst eller ej. Modsat på en betalingsdatingside hvor du ikke kan være sikker på at den besked du har betalt for at kunne sende overhovedet bliver læst, fordi du ikke kan se om modtageren har betalt.

#Gratis er for alle#
Der er ikke nogen der siger nej til gratis. Derfor er der heller ikke nogen der er udenfor. Her er der plads til alle, og alle har mulighed for at mødes med hinanden. Vi mener ikke at man ikke kan blive forelsket hvis der er forskel på indkomst eller samfundslag. Hvorfor skal man dele sig op i høj og lav status? Når det er gratis, har alle lige kår og samme muligheder for at møde den eneste ene.

#Se din kommende date#
På Mit Dating skal du ikke betale for noget som helst. Det gælder også når det kommer til at se folk galleri eller lægge dine egne billeder op. På nogen betalingsdatingsider kan du ikke se alle billeder i folks galleri uden at betale først. Det er selvfølgelig noget vi ser anderledes på, så her kan du se alle billeder af en kommende date.

#Find en date#
Vi håber du er glad for at bruge Mit Dating, og vil hjælpe os med at vokse ved at fortælle dine single venner om siden, så du forhåbentlig er med til at føre nogen søde mennesker sammen. Det er i hvert fald det vi arbejder for. Må du finde den rette for dig.

Dating rejse

Dating rejse

Det er dejligt at rejse og komme væk fra stress og hverdag. Men det er ikke altid lige til, når man er single. Vi elsker at rejse i Danmark, hvad enten det er syd på, skiferie, camping eller storbysferie. Så længe der sker noget andet end vi er vant til. Hvis man dater en anden og er nyforelsket, kan det være en god ide at tage ud at rejse sammen. Man lærer hinanden at kende på en helt anden måde, end hvis man befinder sig i faste og trygge rammer. Når man rejser sammen med sin kæreste eller med en flirt, finder man nemlig ud af, hvordan den anden håndterer pressede situationer og fungerer socialt blandt fremmede mennesker. Man slapper også af på en helt anden måde, når man er på ferie, hvilket resulterer i at man bliver mere rolig og agerer mere naturligt. På den måde viser man sit sande jeg. Så når man rejser sammen i et tidlig stadie af en forelskelse, bliver det lettere at beslutte om ens forhold kommer til at blive til noget, eller om man er for forskellige til at kunne blive sammen i længden.

Det er en god ide, kun at tage afsted en uge, hvis det er første gang I rejser sammen. Så skal I heller ikke døje med hinanden så længe, hvis I bare ikke kan sammen, efter et par dage. Og på den måde er rejsen også en god undskyldning for at I ikke skal ses igen.

Heldigvis går det sjældent sådan at man bliver uvenner. Det er let at blive mere forelskede i hinanden når man er ude at rejse sammen. Man er på eventyr sammen, hvor alting er nyt. I får oplevet noget sammen og skaber minder for livet.

Feriedestinationer er meget individuelle. Man skal finde ud af hvilken type ferie man er mest til, og her er det en god ide at trække på erfaringen. Hvis man har haft gode oplevelser på strand- og badeferier, hvor man kan ligge og slikke sol dagen lang mens man nipper til lækre cocktails og får massage, så er det det man skal gøre. Har man derimod god erfaring med at tage til en storby som f.eks. Paris – kærlighedens by – hvor man kan mærke byens stemning og kulturelle oplevelser, så er det det man skal gøre. Så længe begge parter er enige og glade for beslutningen, så kan det næsten ikke gå galt.

Man skal være forberedt på at man ikke kan planlægge sig ud af alt. Især ikke når man er ude at rejse. Her sker der nemlig altid noget uventet. Man skal bare huske på at alting er en oplevelse og I er taget afsted med samme formål. Man kan let blive stresset i uvante situationer, som kan skabe dårlig stemning, men her skal man bare træde et skridt tilbage og tage en dyb indånding og tælle til 10. Husk at have fokus på alt det positive og se frem til at nyde ferien med din date.

Virker online dating

Virker online dating

Det kan være svært at finde at finde kærligheden i en moderne hverdag med arbejde eller uddannelse. Du har måske prøvet at finde kærligheden ved at gå i byen uden held, eller har svært ved at møde nye mennesker på anden vis. Online dating er anderledes. Her kommer du til at lære den anden at kende før I mødes. Du kan nå ud til langt flere mennesker og du kan endda se dem lidt an og læse om dem i deres profiltekst inden du tager kontakten til dem. Du kan tage det med ro i dit eget tempo hjemme foran computeren.

Med online dating kan du hurtigt komme til at lære nye mennesker at kende og på en helt anden måde end hvis I mødte hinanden et tilfældigt sted i byen. Der er rigtig mange der møder hinanden på nettet i takt med at vi bruger nettet mere.

Tidligere har det været sådan at hvert 10. par fandt hinanden på nettet, men seneste undersøgelser viser at det nu er hvert 3. par der finder hinanden på online medier såsom dating sider. Online dating har tidligere været et tabubelagt emne, men ikke længere. Det er blevet normalt at have en profil på en eller flere dating sider når man er blevet single. Der er ikke grænser for hvilke typer du kan finde online. Mennesker som man før i tiden kun kunne komme i kontakt med på bestemte steder og i bestemt omgangskredse kan du nu finde på dating siderne.

En gallupmåling viser at op mod 80 % af danskere der bruger dating på nettet mødes med en de har fundet igennem en dating side og næsten halvdelen finder en partner. Så der er altså gode chancer for at finde kærligheden når man opretter sig en profil. Sandheden omkring alle dating sider er at alle brugerne på siden har oprettet sig med det samme formål, nemlig at møde nye mennesker.

Bliv mere attraktiv for ham

Bliv mere attraktiv for ham

Her skriver vi nogle gode råd, til hvordan du gør dig mere attraktiv, for ham du gerne vil være sammen med. Det er ikke ligemeget hvordan du opfører dig når I er sammen. Følg vores gode råd, og du vil forhøje dine chancer for at få din drømmeprins.

#Gør noget ud af dig selv#
Det er vigtigt at du har det godt med dig selv, når I er sammen. Før I skal mødes, kan du med fordel tage det tøj og den makeup på, som gør dig mest lækker. Det vil få dig til at føle dig mere selvsikker og det vil han kunne mærke. Oftest er det ikke så meget det du har på, men den udstråling du har, som tænder ham mest. Og så gør det jo heller ikke noget at du ser brand godt ud imens.

#Rør ved ham#
Du scorer points ved at røre ved ham når du snakker med ham. Det giver ham tryghed at blive berørt og samtalen vil komme til at flyde bedre. Han vil mærke din opmærksomhed på det han fortæller dig. Du kan røre ved hans arm på en venlig måde, eller ved hans hånd eller nusse ham i nakken hvis du vil virke mere flirtende. Når du rører ved ham, frigøres kærlighedshormonet oxytocin, hvilket gør ham mere fokuseret på dig og det du siger.

#Flirt med ham#
At drille ham ved at holde lidt afstand og kommentere på hvad han gør og siger, vækker hans jagtinstinkt og vil få ham til at kæmpe lidt mere for dig. Men gør det med måde, så du ikke bliver uopnåelig og fryser ham ude. En fræk flirten med øjnene kan tænde en mand mere end noget andet.

#Spørg til hans passion#
Det er altid en god ide at spørge ind til det han brænder for. Når han taler om sin passion, vil han huske jeres samtale og forbinde det med noget godt, og derfor også forbinde dig med noget positivt. Det er også en god ide at tale om din passion. Du vil virke engageret omkring det du taler om og du vil lyse op, hvilket vil gøre dig mere attraktiv.

#Husk hvad han siger#
Hvis han fortæller dig om noget betydningsfuldt, så tag en mental note. Hvis du kommer ind på det, på et senere tidspunkt, viser det ham at du har lyttet efter hvad han har sagt til dig. Så hvis han f.eks. fortæller om et vigtigt møde næste weekend, så spørg hvordan det var gået. Det vil give dig plus på kontoen.

#Han vil høre din mening#
Der er ikke noget mere usexet end når du ikke kan tage en beslutning. Når han spørger hvad du synes, så sig din mening. Det er bedre at skabe en diskussion omkring en beslutning, end at du ikke kan tage en beslutning. Han spørger dig fordi han vil høre din mening, og ikke fordi han vil virke galant. Hvis du kan tage en beslutning, vil han se på dig som en beslutsom og stærk kvinde som tør sige sin mening.

#Hold kontakten#
Husk at sende en sms til ham en gang i mellem. Giv ham noget at smile af. Fortæl at du tænker på ham, hvad du laver, at du glæder dig til at se ham osv. Det er vigtigt at holde kontakten så han kommer til at tænke på dig.

#Husk dine veninder#
Det er en god ide at se dine veninder, så det ikke kun bliver ham du ser og snakker med. Det er godt at være optaget en gang i mellem. Det viser ham at du er populær blandt din omgangskreds. Lad være med at sms'e ham tilbage med det samme hele tiden. Det er okay at virke optaget. Han vil se dig som betydelig, frem for ensom.

#Tag initiativ#
At opleve noget sammen som man normalt ikke gør, vil få ham til at se dig som en initiativrig person, der får ham til at prøve nye ting. Du viser at du er opfindsom og at du har lyst til få nye oplevelser hvilket vil få ham til at tænke at dette nok også er gældende for andre områder i jeres forhold.

Dårlige scorereplikker

Dårlige scorereplikker

Mit dating kan godt lide humor, og har derfor lavet en liste af de scorereplikker vi synes er sjovest, og som du til en hver tid skal undgå at fyre af når du prøver på at score når du er i byen. Hvis du kender nogle scorereplikker som vi ikke har listet, og som tilføjes vores liste, så tøv ikke med at dele dem på vores twitter profil: @mitdating eller vores Google Plus profil +MitdatingDkPlus, så tilføjer vi den hvis vi synes den er lige så sjov som du.

#Sjove og skøre scorereplikker#
- Hvad har 142 tænder og holder Incredible Hulk? Min lynlås.
- Hvor meget vejer en isbjørn? Nok til at bryde isen.
- Der er simpelthen sket det uheldige, at jeg har glemt mit telefonnummer. Kan jeg måske låne dit i stedet?
- Lad mig lige se det mærke, som sidder i nakken på dig… Tænkte jeg det ikke nok, der står ”Made in Heaven”!
- Er du ikke træt i benene? For du har gået rundt i mine tanker hele dagen!
- Elsk mig nu og undgå kø senere!
- Er det dig der ser så sød ud, eller har jeg fået sukker i øjnene?
- Får du ikke mange bøder hele tiden? For det burde være forbudt at se så godt ud som dig!
- Stod solen op, eller smilede du lige til mig?
- Jeg har ingen præmie.. Men hvis jeg havde, så havde du fået den for at være så smuk.

#Tilføj dine lamme scorereplikker#
Har du nogle gode eller dårlige scorereplikker kan du sende dem til os på vores twitter profil: @mitdating eller vores Google Plus profil +MitdatingDkPlus, så tilføjer vi den hvis vi synes den er lige så sjov som du.

Vil du se eksempler på nogle gode scorereplikker kan du klikker over på feest.dk som har en liste over gode scorereplikker. http://festli.dk/blog/scorereplikker/

Første gang du skriver

Første gang du skriver

Du har fundet en person du synes ser sød ud, og har lyst til at lære personen bedre at kende, men ved ikke hvad du skal skrive. Han eller hun ser rigtig godt ud og får sikkert rigtig mange henvendelser og har nok ikke lyst til at skrive med mig, tænker du måske. Men fat mod.. Mange gange handler det bare om at få kontakt. Du skal tænke på, at vi alle er mennesker, som har oprettet en profil for at møde nye mennesker, som forhåbentlig fører til et forhold.

Du er ikke den eneste der venter på at modtage en besked. Det gør hende den søde pige, eller ham den søde fyr også. Det handler ikke så meget om hvad man skriver i den første besked, men mere at man tager initiativet til at tage det første skridt, nemlig at tage kontakt. Lad dig ikke skræmme af mange billeder på profilen eller en lang beskrivelse, men brug i stedet det som en fordel, og start en samtale ud fra hvad du kan se på profilsiden.

Første gang du skriver er det en god ide at præsentere dig selv, virke imødekommende og det hjælper også at komplementere personen man tager kontakt til. Men lad værre med at virke for ivrig. Men vigtigst af alt er at du skal være dig selv. Prøv ikke at være en anden, du ikke er. Det hjælper dig måske her og nu, men på sigt ender du med at skyde dig selv i foden, fordi du kommer til at virke utroværdig.

Hold ikke igen med at tage kontakt, hvis alle holder igen - ja så sker der ikke noget.

#Jeg får ikke svar når jeg skriver#
Husk at det ikke er alle beskeder der bliver besvaret, men mist ikke modet, det betyder bare at det ikke er den rigtige person du har skrevet til. Hvis du har skrevet til mange, og ikke fået svar, kan det være, det har noget at gøre med, hvad du har skrevet om dig selv i din profiltekst. Hvis du lægger ud med at skrive meget personlige ting om dig selv, som ikke vedkommer alle og enhver, men noget som man vil betro en man har haft en samtale kørende i længere tid, kan det være en ide at fjerne det fra sin profil.
Det kan også skyldes basale stavefejl, eller hvis man skriver ud i en køre, uden at benytte komma eller punktum. Uanset hvad, er det altid en god ide, at læse sin tekst igennem, inden at man sender den afsted.

Hvad skal vi snakke om på vores første date

Hvad skal vi snakke om på vores første date

Nogen gange når man mødes med en date for første gang, kan det være svært at komme i tanke på noget godt at tale om. Man vil ikke virke stille eller uinteressant, så derfor er det en god ide at have nogle gode samtaleemner i baghånden.

#Observationer#
Hvis I er på date hvor der er andre mennesker til steder, er det en oplagt mulighed at kommentere på folk og drage samtalen hen på noget som minder om det man observerer. Brug også omgivelserne til din fordel. Kommenter på billederne på væggen på en cafe, eller reklamen på bagsiden af bussen.

#Oplevelser#
Har du været på en rejse for nylig? Rejser og oplevelser er gode samtaleemner, da ens date ofte bliver nysgerrig på det man kan fortælle om et fremmed sted, eller har måske endda været samme sted og kan fortælle videre på din historie.

#Barndommen#
Har du nogle gode minder fra din barndom, så er det også en god historie og spændende for din date at høre. Har du søskende, er det som regel også nemmere at snakke om dem, frem for at skulle lægge fokus på sig selv. Ellers er ens forældre også altid et godt samtale emne.

#Nyheder og sladder#
Er der sket noget aktuelt på verdensplan eller lokalt? Har en kendt gjort noget pinligt? Mulighederne er mange, og er man bare en lille smule opdateret på hvad der sker i omverdenen, så er dette samtaleemne et rent tagselvbord.

#Held og lykke#
Vi håber at denne artikel har kunne give lidt inspiration til daten, og at du føler dig klar til at føre en hyggelig samtale. Og husk det ikke kun er dig der skal føre ordet. Der skal to til at danse tango.

Sådan får du flere besøgende på din profil

Sådan får du flere besøgende på din profil

Når man har en profil på Mit Dating er der flere faktorer der spiller ind for at man får en besøgt profil. Den vigtigste faktor for at din profil bliver besøgt er at have et godt profilbillede.

Et godt profilbillede er ikke for mørkt og er i en god opløsning. Det er en god ide at kigge i kameraet, da der giver den besøgende en fornemmelse af nærvær. Det er også en god ide ikke at have solbriller på sit profilbillede. De fleste ønsker at se hvordan man ser ud, før man tager kontakt, eller klikker ind på ens profil.
Det er ikke obligatorisk at smile på sit profilbillede, men det giver et bedre førstehåndsindtryk end hvis man ser sur ud på sin dating profil.

#Skriv en god overskrift#
Vi har på Mit Dating, gjort det muligt for vores brugere at skrive en overskrift eller et citat, som andre kan se før de klikker ind på en profil. Her er det også en god ide at skrive noget relevant for dig som person, så andre kan identificere sig med det du skriver. Her er det også godt at skille sig ud, ved at skrive noget personligt eller unikt. Det er lavet som en kort introduktion til din profil, og skal fungere som en teaser for singler der skal til at besøge din dating profil.

Når man først nogen har klikket ind på ens profil, er det vigtigt at kunne fange den besøgendes opmærksomhed ved at have en god profiltekst, som fortæller noget om dig. De fleste skriver om deres arbejde eller uddannelse, men det er i virkeligheden ikke det der er interessant for den besøgende. Prøv at sætte dig selv i andre dateres sted, og skriv om dig selv så det ikke bliver overfladisk. Skriv om dine følelser, interesser og oplevelser. Skriv om fremtiden eller hvordan den perfekte date skulle udforme sig.

Det hjælper at skille sig ud, og det er også en fordel at have mere end et billede i sit galleri.

Velkommen til Mit Dating

Velkommen til Mit Dating

Dette er Mit Datings officielle blog. Her vil vi skrive om stort og småt, driftsinformation, nyheder og relevante artikler for dig som single i Danmark.

Vi er stolte over at kunne levere en gratis dating service til i høj kvalitet. Vores mål med siden her er, at skabe et stærkt og bredt netværk af danske singler, og føre en masse kærestepar sammen. Vores ambitioner er høje og ønsker skabe et trygt og behageligt dating miljø som muligt. I og med at Mit Dating er en gratis service at bruge, har vi heller ingen indkomst. Til gengæld brænder vi så meget for det her projekt at siden ikke bliver underprioriteret i forhold til drift og vedligeholdelse.

Vores mål har fra starten været at skabe en gratis dating platform, og det holder vi selvfølgelig fast i. Det kan dog være at det på et tidspunkt bliver nødvendigt at have nogle annoncer på siden, for at have nok indkomst til at siden kan løbe rundt. Dog mener vi, at reklamer på nettet er grimme, så det vil vi selvfølgelig helst undgå.

Hvis du ønsker at støtte Mit Dating, er det en stor hjælp hvis du spreder ordet om vores eksistens til dine single venner, og inviterer dem til siden. Hvis du ønsker at støtte økonomisk, har vi lavet en donations side, hvor du selv kan bestemme hvor meget du ønsker at donere. Vi bliver så glade hvis du donerer penge til vores kaffe.
Doner via http://mitdating.dk/donate

Vi er glade for din tilstedeværelse på Mit Dating, og håber du finder kærligheden hos os.