Bæredygtig kærlighed

Læsetid ca. 2 minutter

Bæredygtig kærlighed

Os der står bag Mit Dating er meget miljøbevidste. Vi har ingen bil, sparer på strømmen og bruger en miljøvenlig og CO2 neutral søgemaskine til research. Vi benytter os af den søgemaskine som hedder Ecosia som er med til at gøre verden et bedre sted. De hjælper nemlig til med at plante nye træer i Brasilien hver gang man bruger deres søgemaskine. I skrivende stund har Mit Datings søgninger på Ecosia været med til at plante 1.974 træer. Hvis du også er miljøbevidste ligesom os, vil vi anbefale dig at skifte søgemaskine fra f.eks. google til Ecosia.

Ud over det forsøger vi hele tiden at optimere vores kode på sitet så alting kører så hurtigt som muligt. Dette gør at vores brugere af Mit Dating bruger mindre strøm på deres egen maskine, i og med at browseren ikke skal loade så længe, og samtidig at vores servere som hoster siden heller ikke bruger så mange ressourcer for at eksekvere forespørgslerne. Dette er dog på et minimalt plan, men med mange forespørgsler hver eneste dag, så tæller selv de mindste Watt i vores øjne.

Vi ville gerne være med i det program som hedder CO2-neutrale websites fra http://ingenco2.dk, men da det koster som minimum 140 kr om måneden, har vi ikke råd til dette, da vi ikke har nogen indtjening på Mit Dating da det er et gratis dating site.

Har du nogle gode forslag til os, til hvordan vi kan forbedre siden og gøre den mere miljøvenlig, er du mere end velkommen til at kontakte os.Tags:
Dating
,
miljøbevidst
,
co2-neutral
,
miljøvenlig
,
gratis
Seneste blogindlæg
Bliv gladere ved at være mere empatisk
Hvordan starter en god samtale?
Gode steder at gå på date i Odense
Enomhed som single
Hvordan forholder jeg mig til min dates børn?
Jeg er blevet udsat for identitetstyveri på en datingside – hvad skal jeg stille op?
Alle i min omgangskreds får kærester?
Hvad er et turn-off?
Hvorfor skrives der ikke tilbage?
Få besvaret dine beskeder
Hvor længe skal man vente med at ringe efter første date?
Hvilke billeder skal jeg undgå på min dating profil?
En datingside til en fornuftig pris
Sådan laver du en god profilside
Kvinders dating style guide
Hvordan holder jeg en samtale kørende
Når daten er slut – hvem skal så betale?
Hvad skal man dog tage på?!
Hvad skal vi lave på vores første date?
Hvorfor har profilen ikke noget billede?
Man kan godt date efter man er blevet kærester
Hvordan skal jeg komme af med mine kærestesorger
Bliv mere attraktiv for hende
Hvorfor virker online dating ikke for mig?
Valgfri betaling på Mit Dating
50 spørgsmål du kan stille på første date
Er min partner mig utro?
Skal vi have sex på første date
Jeg er lige blevet single
Gode steder at gå på date i København
Jodel og dating
Det perfekte kys
Dating og fitness
Hvorfor bruge en gratis dating side
Flirtens dag
Den perfekte date
Find det rigtige profilbillede
Dating og debat
Hvordan skriver jeg en god profiltekst
Falske profiler
Fordelen ved gratis dating
Hverdagsdating
Singler i Århus
Bæredygtig kærlighed
Kæreste søges
Dating rejse
Find mig en kæreste
Virker online dating
Bliv mere attraktiv for ham
Dårlige scorereplikker
Første gang du skriver
Hvad skal vi snakke om
Sådan får du flere besøgende på din profil
Velkommen til Mit Dating

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.