Bliv mere attraktiv for ham

Læsetid ca. 4 minutter

Bliv mere attraktiv for ham

Her skriver vi nogle gode råd, til hvordan du gør dig mere attraktiv, for ham du gerne vil være sammen med. Det er ikke ligemeget hvordan du opfører dig når I er sammen. Følg vores gode råd, og du vil forhøje dine chancer for at få din drømmeprins.

Gør noget ud af dig selv

Det er vigtigt at du har det godt med dig selv, når I er sammen. Før I skal mødes, kan du med fordel tage det tøj og den makeup på, som gør dig mest lækker. Det vil få dig til at føle dig mere selvsikker og det vil han kunne mærke. Oftest er det ikke så meget det du har på, men den udstråling du har, som tænder ham mest. Og så gør det jo heller ikke noget at du ser brand godt ud imens.

Rør ved ham

Du scorer points ved at røre ved ham når du snakker med ham. Det giver ham tryghed at blive berørt og samtalen vil komme til at flyde bedre. Han vil mærke din opmærksomhed på det han fortæller dig. Du kan røre ved hans arm på en venlig måde, eller ved hans hånd eller nusse ham i nakken hvis du vil virke mere flirtende. Når du rører ved ham, frigøres kærlighedshormonet oxytocin, hvilket gør ham mere fokuseret på dig og det du siger.

Flirt med ham

At drille ham ved at holde lidt afstand og kommentere på hvad han gør og siger, vækker hans jagtinstinkt og vil få ham til at kæmpe lidt mere for dig. Men gør det med måde, så du ikke bliver uopnåelig og fryser ham ude. En fræk flirten med øjnene kan tænde en mand mere end noget andet.

Spørg til hans passion

Det er altid en god ide at spørge ind til det han brænder for. Når han taler om sin passion, vil han huske jeres samtale og forbinde det med noget godt, og derfor også forbinde dig med noget positivt. Det er også en god ide at tale om din passion. Du vil virke engageret omkring det du taler om og du vil lyse op, hvilket vil gøre dig mere attraktiv.

Husk hvad han siger

Hvis han fortæller dig om noget betydningsfuldt, så tag en mental note. Hvis du kommer ind på det, på et senere tidspunkt, viser det ham at du har lyttet efter hvad han har sagt til dig. Så hvis han f.eks. fortæller om et vigtigt møde næste weekend, så spørg hvordan det var gået. Det vil give dig plus på kontoen.

Han vil høre din mening

Der er ikke noget mere usexet end når du ikke kan tage en beslutning. Når han spørger hvad du synes, så sig din mening. Det er bedre at skabe en diskussion omkring en beslutning, end at du ikke kan tage en beslutning. Han spørger dig fordi han vil høre din mening, og ikke fordi han vil virke galant. Hvis du kan tage en beslutning, vil han se på dig som en beslutsom og stærk kvinde som tør sige sin mening.

Hold kontakten

Husk at sende en sms til ham en gang i mellem. Giv ham noget at smile af. Fortæl at du tænker på ham, hvad du laver, at du glæder dig til at se ham osv. Det er vigtigt at holde kontakten så han kommer til at tænke på dig.

Husk dine veninder

Det er en god ide at se dine veninder, så det ikke kun bliver ham du ser og snakker med. Det er godt at være optaget en gang i mellem. Det viser ham at du er populær blandt din omgangskreds. Lad være med at sms'e ham tilbage med det samme hele tiden. Det er okay at virke optaget. Han vil se dig som betydelig, frem for ensom.

Tag initiativ

At opleve noget sammen som man normalt ikke gør, vil få ham til at se dig som en initiativrig person, der får ham til at prøve nye ting. Du viser at du er opfindsom og at du har lyst til få nye oplevelser hvilket vil få ham til at tænke at dette nok også er gældende for andre områder i jeres forhold.Tags:
Kærlighed
,
dating
,
date
,
flirt
,
før daten
,
i byen
,
kæreste
,
anden date
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.