Dating og fitness

Læsetid ca. 3 minutter

Dating og fitness

Har du nogensinde været nede i et fitness-center som single? Fristelserne kan være mange. Der bliver trænet baller, overarme, bryst og folk går i stramt tøj. Det kan være svært ikke at kigge på nogen man synes ser godt ud. Dog skal man huske de fælles, men uskrevne spilleregler der er i et fitness-center.

Du skal huske på, at det ikke er alle, ligesom dig, som er single. Det er vigtigt at du ikke flirter i fitness-centeret. Husk at folk tager i fitness-center for at træne og ikke nødvendigvis er der for at finde en kæreste. Det er helt okay at smile til folk og give et kompliment, men pas på ikke at virke for påtrængende. Du skulle jo nødigt skræmme folk væk. Det er vigtigt at du går forsigtigt frem her, da folk ofte er seriøse omkring deres træning, og oftest ikke vil forstyrres, så de mister koncentrationen.

Hvis du har haft øjenkontakt med den samme flere gange og udvekslet smil, så start med et simpelt 'Hej..' i en situation som ikke er forstyrrende eller påtrængende. Mange centre har et sted hvor man kan lave kaffe eller te. Her er det et godt sted at have en samtale. Her forstyrrer du nemlig heller ikke de andre i centret.

Hvis du er mand, så skal du ikke starte samtalen med 'kommer du tit her'. Det er kun okay som kvinde. Det er okay at snakke om træning og om hvor længe man har været i gang, men som mand kommer man nemt til at virke som en stalker, hvis man spørger ind til vaner.

Dating og fitness kan gå hånd i hånd

Dette kan gøre sig gældende på mange måder. For det første kan et godt og regelmæssigt træningsprogram være en stor fordel, når det kommer til at føle sig godt tilpas i sin egen krop. Dette kan være særligt vigtigt, når man er på datingmarkedet, da det kan være en stor selvtillid booster at vide, at man har et sundt og aktivt liv.

Træning kan også være en god måde at møde nye mennesker på, især hvis man deltager i gruppetræning eller sportsaktiviteter. Dette kan være en god måde at udvide sin sociale cirkel og måske endda møde en potentiel partner, der deler ens interesse for træning og sund livsstil.

En anden fordel ved at have et regelmæssigt træningsprogram er, at det kan være en god måde at holde sig i form og forebygge visse sundhedsproblemer. Dette kan være særligt attraktivt for en partner, da et sundt og aktivt liv ofte ses som en indikator på en generelt sund livsstil.

Det er dog vigtigt at huske, at træning ikke skal være det eneste fokus i et forhold. Det er også vigtigt at have fælles interesser og værdier og at finde en balance mellem træning og andre aktiviteter.

I sidste ende handler det om at finde en partner, der accepterer og respekterer ens interesse for træning og sund livsstil, men også er åben for at prøve nye ting og have fælles oplevelser sammen. Så længe man har dette i tankerne, kan træning være en stor fordel i et forhold.

Håber du fik noget ud af denne artikel. Del den med en som du tror vil kunne drage nytte af den og husk at du ikke må stirre. :-)

(billede credits til Flickr)Tags:
dating i virkeligheden
,
fitness
,
træning
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.