Dating rejse

Læsetid ca. 3 minutter

Dating rejse

Det er dejligt at rejse og komme væk fra stress og hverdag. Men det er ikke altid lige til, når man er single. Vi elsker at rejse i Danmark, hvad enten det er syd på, skiferie, camping eller storbysferie. Så længe der sker noget andet end vi er vant til. Hvis man dater en anden og er nyforelsket, kan det være en god ide at tage ud at rejse sammen. Man lærer hinanden at kende på en helt anden måde, end hvis man befinder sig i faste og trygge rammer. Når man rejser sammen med sin kæreste eller med en flirt, finder man nemlig ud af, hvordan den anden håndterer pressede situationer og fungerer socialt blandt fremmede mennesker. Man slapper også af på en helt anden måde, når man er på ferie, hvilket resulterer i at man bliver mere rolig og agerer mere naturligt. På den måde viser man sit sande jeg. Så når man rejser sammen i et tidlig stadie af en forelskelse, bliver det lettere at beslutte om ens forhold kommer til at blive til noget, eller om man er for forskellige til at kunne blive sammen i længden.

Det er en god ide, kun at tage afsted en uge, hvis det er første gang I rejser sammen. Så skal I heller ikke døje med hinanden så længe, hvis I bare ikke kan sammen, efter et par dage. Og på den måde er rejsen også en god undskyldning for at I ikke skal ses igen.

Heldigvis går det sjældent sådan at man bliver uvenner. Det er let at blive mere forelskede i hinanden når man er ude at rejse sammen. Man er på eventyr sammen, hvor alting er nyt. I får oplevet noget sammen og skaber minder for livet.

Feriedestinationer er meget individuelle. Man skal finde ud af hvilken type ferie man er mest til, og her er det en god ide at trække på erfaringen. Hvis man har haft gode oplevelser på strand- og badeferier, hvor man kan ligge og slikke sol dagen lang mens man nipper til lækre cocktails og får massage, så er det det man skal gøre. Har man derimod god erfaring med at tage til en storby som f.eks. Paris – kærlighedens by – hvor man kan mærke byens stemning og kulturelle oplevelser, så er det det man skal gøre. Så længe begge parter er enige og glade for beslutningen, så kan det næsten ikke gå galt.

Man skal være forberedt på at man ikke kan planlægge sig ud af alt. Især ikke når man er ude at rejse. Her sker der nemlig altid noget uventet. Man skal bare huske på at alting er en oplevelse og I er taget afsted med samme formål. Man kan let blive stresset i uvante situationer, som kan skabe dårlig stemning, men her skal man bare træde et skridt tilbage og tage en dyb indånding og tælle til 10. Husk at have fokus på alt det positive og se frem til at nyde ferien med din date.Tags:
Rejse
,
camping
,
feriedestination
,
ferie
,
nyforelskelse
,
flirt
,
dating
,
eventyr
,
kærlighed
,
oplevelse

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.