Første gang du skriver

Læsetid ca. 4 minutter

Første gang du skriver

Du har fundet en person du synes ser sød ud, og har lyst til at lære personen bedre at kende, men ved ikke hvad du skal skrive. Han eller hun ser rigtig godt ud og får sikkert rigtig mange henvendelser og har nok ikke lyst til at skrive med mig, tænker du måske. Men fat mod.. Mange gange handler det bare om at få kontakt. Du skal tænke på, at vi alle er mennesker, som har oprettet en profil for at møde nye mennesker, som forhåbentlig fører til et forhold.

Du er ikke den eneste der venter på at modtage en besked. Det gør hende den søde pige, eller ham den søde fyr også. Det handler ikke så meget om hvad man skriver i den første besked, men mere at man tager initiativet til at tage det første skridt, nemlig at tage kontakt. Lad dig ikke skræmme af mange billeder på profilen eller en lang beskrivelse, men brug i stedet det som en fordel, og start en samtale ud fra hvad du kan se på profilsiden.

Første gang du skriver er det en god ide at præsentere dig selv, virke imødekommende og det hjælper også at komplementere personen man tager kontakt til. Men lad værre med at virke for ivrig. Men vigtigst af alt er at du skal være dig selv. Prøv ikke at være en anden, du ikke er. Det hjælper dig måske her og nu, men på sigt ender du med at skyde dig selv i foden, fordi du kommer til at virke utroværdig.

Hold ikke igen med at tage kontakt, hvis alle holder igen - ja så sker der ikke noget.

Jeg får ikke svar når jeg skriver

Husk at det ikke er alle beskeder der bliver besvaret, men mist ikke modet, det betyder bare at det ikke er den rigtige person du har skrevet til. Hvis du har skrevet til mange, og ikke fået svar, kan det være, det har noget at gøre med, hvad du har skrevet om dig selv i din profiltekst. Hvis du lægger ud med at skrive meget personlige ting om dig selv, som ikke vedkommer alle og enhver, men noget som man vil betro en man har haft en samtale kørende i længere tid, kan det være en ide at fjerne det fra sin profil.
Det kan også skyldes basale stavefejl, eller hvis man skriver ud i en køre, uden at benytte komma eller punktum. Uanset hvad, er det altid en god ide, at læse sin tekst igennem, inden at man sender den afsted.

Pas på med at være for aggressiv

For at få succes med at få svar på din første besked du skriver til andre, skal du passe på med ikke at være for ligefrem eller aggressiv i det du skriver. Du skal være åben og skrive noget som vil give modtager lyst til at indlede en samtale. Hvis du stiller et spørgsmål, så skal du ikke stille et ja-nej-spørgsmål. Husk også på at personen du skriver til ikke kender dig, så det handler om at skabe et godt førstehåndsindtryk.

10 beskeder du ikke bør sende i første besked

  • Vil du med på date?

  • Hej...

  • (Sende et billede uden kontekst)

  • Skal vi knalde?

  • Bank bank

  • Tak for kigget

  • Har du snap

  • (Sende dit telefonnummer)

  • (Spørge om noget som du kan finde svaret på i profilen)

  • Du ser sød ud


Disse åbningsbeskeder er desværre nogle af dem som bliver skrevet oftest som første besked, og er samtidig også dem som mindst bliver svaret på. Det er for uoriginalt, kækt eller for aggressivt og det skræmmer modtageren væk. Forsøg i stedet at fortælle lidt om dig selv, og hvorfor det kunne være interessant at date eller skrive med dig. Gør modtageren nysgerrig i stedet for at skræmme dem væk.

Mit Dating kan du som Medlem benytte dig af vores Samtale-Starter som ligger i bunden af alle profiler du ikke har skrevet til. Den kommer med forslag til hvad du kan skrive til den profil du besøger.Tags:
profil
,
kontakt
,
dating
,
første gang
,
besked
,
dating tips
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.