Fordelen ved gratis dating

Læsetid ca. 3 minutter

Fordelen ved gratis dating

At bruge online dating sider er populært, men det er ofte noget der koster penge, og sjældent noget der er billigt. Mit Dating er 100 % gratis at bruge, uden nogle skjulte fiduser. Vi mener bare, at kærlighed er gratis, så det bør det også være på nettet. Men ud over at man sparer en masse penge, kan det, at vælge en gratis dating side, som Mit Dating, have andre fordele som man måske ikke har haft med i sine overvejelser. Her vil vi skrive lidt om de forskellige fordele, der kan være ved at vælge Mit Dating.

Din besked bliver læst

Når du sender en besked til en anden bruger på Mit Dating, kan du være sikker på at personen har mulighed for at se den. På mange andre danske dating sider koster det nemlig penge, for overhovedet at få lov til at læse de beskeder man modtager. Men når det hverken koster noget at læse beskeder eller skrive sammen, har du rig mulighed for at få kontakt til en masse singler, uden du skal bekymre dig om den besked du har sendt bliver læst eller ej. Modsat på en betalingsdatingside hvor du ikke kan være sikker på at den besked du har betalt for at kunne sende overhovedet bliver læst, fordi du ikke kan se om modtageren har betalt.

Gratis er for alle

Der er ikke nogen der siger nej til gratis. Derfor er der heller ikke nogen der er udenfor. Her er der plads til alle, og alle har mulighed for at mødes med hinanden. Vi mener ikke, at man ikke kan blive forelsket hvis der er forskel på indkomst eller samfundslag. Hvorfor skal man dele sig op i høj og lav status? Når det er gratis, har alle lige kår og samme muligheder for, at møde den eneste ene.

Se din kommende date

Mit Dating skal du ikke betale for noget som helst. Det gælder også når det kommer til at se folk galleri eller lægge dine egne billeder op. På nogen betalingsdatingsider kan du ikke se alle billeder i folks galleri uden at betale først. Det er selvfølgelig noget vi ser anderledes på, så her kan du se alle billeder af en kommende date.

Find en date

Vi håber du er glad for at bruge Mit Dating, og vil hjælpe os med at vokse, ved at fortælle dine single venner om siden, så du forhåbentlig er med til at føre nogen søde mennesker sammen. Det er i hvert fald det vi arbejder for. Må du finde den rette for dig.Tags:
date
,
dating
,
gratis
,
single
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.