Hvad skal vi lave på vores første date?

Læsetid ca. 4 minutter

Hvad skal vi lave på vores første date?

I har skrevet sammen et stykke tid og har besluttet jer for at mødes. Men hvad er en god aktivitet at lave, på første date og hvad skal man helst undgå? Det forsøger vi at besvare i denne artikel.

Den klassiske

En god gammel klassiker, som også er en sikker vinder er kaffe-daten. Kender du en god cafe, som laver god kaffe hvor der ikke er alt for mange mennesker, så I kan sidde sammen og have en afslappet samtale, er Kaffe-daten altid en sikker vinder. Er vejret godt, kan I også bede om at få kaffen to-go, så I kan nyde solen og spadsere samtidig.
Er du ikke til kaffe, kan du jo altid drikke te eller kakao eller måske endda en varm hyldeblomst.
Læs også vores blogindlæg om hvad man kan snakke om på første date

En aktiv date

Hvis du er typen som har en aktiv hverdag, og du gerne vil vise den side af dig selv, kan det være en god ide, at vælge en aktivitet såsom cykling, gåtur eller måske en løbe-date. At motionere sammen udløser gode stoffer i hjernen såsom endorfiner som giver øget velvære. Du vil også opleve at jeres samtale vil flyde nemmere, i og med at jeres date er centreret omkring en aktivitet.

Biografen

En biograftur har i mange år været set en klassisk date, og er også elsket af mange. Hvis I vælger denne date, er det en god ide, at mødes inden og gå en tur, eller mødes over en kop så I lige kan se hinanden an, inden I skal ind i mørket. Så virker det også mere naturligt, at tage den andens hånd under filmen, end hvis I slet ikke har set hinanden inden.

Hos dig eller mig?

Det kan være meget naturligt for nogen, at holde den første date hjemme hos den ene eller den anden, og det kan i og for sig også være fint og hyggeligt. Vi anbefaler dog, at I mødes første gang blandt andre mennesker. Bare for en sikkerheds skyld. Så kan man altid tage hjem i privaten bagefter, når I har dannet jer et indtryk af hinanden.

Lækker mad et hyggeligt sted

En god date kan også berige smagsløgene. Der findes et utal af hyggelige steder med lækker mad. Vælg et sted med en rolig atmosfære, hvor I vil kunne snakke sammen uforstyrret. Når man er på date, er det selskabet der skal være i fokus, så prøv at vælge en restaurant som ikke stjæler for meget opmærksomhed, såsom running sushi eller et sted hvor betjeningen tager meget fokus. I hvert fald ikke på første date.

Den kreative date

Har du en frisk ide til en atypisk date, kan dette også være en fin løsning. Hvis I har skrevet sammen i et stykke tid, har du sikkert dannet dig et indtryk af hvad din date er for en person. På den baggrund, vil du måske være i stand til at finde på en kreativ date, som man normalt ikke ville forbinde med en første date. Det kunne f.eks. være en sejltur, klatrebane, paintball, vandski, en udflugt, eller noget mere stille og roligt, såsom teatret, på udstilling, en koncert eller lignende. Prøv at opsøge events i dit nærområde og bliv inspireret. Husk dog at spille med åbne kort og aftal jeres date på forhånd, så det ikke kommer som en overraskelse for din date, hvad I skal lave.

Vigtigst af alt

Uanset hvad eller hvor I holder jeres første date, så handler det mest af alt om, at komme til, at lære hinanden bedre at kende, så I kan danner jer et indtryk af hvem den anden er. Forbered dig lidt hjemmefra, så du har nogle spørgsmål klar, hvis der skulle opstå tavshed og gerne nogle spørgsmål som lægger op til en samtale eller opfølgende spørgsmål.
En god date, er en date man kommer hjem fra og har lyst til at ses igen. En date hvor man har lyst til at få mere. Mere viden omkring den anden, mere flirteri, mere samvær med den anden. Du vil slet ikke være i tvivl når du kommer hjem, om din date du har været på var god – du ved det bare.

Hvor længe skal man vente til næste date?

Der er ingen gyldne regler, men som udgangspunkt skal du ikke vente for længe.Tags:
første date
,
aktivitet
,
mad
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.