Hverdagsdating

Læsetid ca. 1 minutter

Hverdagsdating

Vi vil gerne være dit naturlige valg når du skal date online. Da vi henvender os til alle danske singler over 18 år, er der lidt forskelligt at vælge imellem, lige fra den studerende, til håndværkeren, til direktøren, til togføreren. Vi har tilføjet et forum på siden, så du kan debatere med andre singler.
Med hverdagsdating mener vi at Mit Dating kan blive en integreret del af din hverdag, hvor du kan tjekke nye profiler ud, skrive med søde singler og diskutere / debattere med spændende mennesker. Hvis du er singleforældre, har vi lavet en speciel sektion hvor man kan udveklse erfaringer, tips og ideer vedrørende sine børn.

På forummet kan du også vælge om din tråd som du opretter kun skal kunne læses af mænd eller af kvinder. Dette åbner op for nogle muligheder som at stille et personligt kvindespørgsmål som mændende ikke kan læse, eller svare på. Omvendt kan du også målrettet stille singler af det andet køn et spørgsmål, som du nødvendigvis ikke ønsker andre, af samme køn som dig selv, skal læse eller kommentere på.Tags:
debat
,
forum
,
hverdagsdating
,
søde singler

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.