Hvordan skriver jeg en god profiltekst

Læsetid ca. 4 minutter

Hvordan skriver jeg en god profiltekst

Mit Dating kan du udtrykke dig med dine egne ord på forskellige måder. Den vigtigste måde er din profiltekst, hvor du kan fortælle andre hvad der er interessant omkring dig selv. Her vil vi skrive nogle forskellige tips til hvordan du skriver en god profiltekst, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på.

Fortæl om dig selv

Det er din profil, og den der besøger dig forventer at kunne læse om dig. Skriv hellere for meget end for lidt. En god profiltekst er beskrivende og fortællende omkring dig selv, og hvad du er for en person. Det er ikke så meget om hvad du laver til daglig og at du har en hund der hedder Buller. Det kan man altid skrive om når man er kommet i kontakt med nogen. Prøv i stedet at fortæl om dig selv, som hvis du skulle fortælle om en ven til en som vennen ville passe godt sammen med. Se dig selv lidt oppe fra og find nogle gode emner at skrive om omkring dig selv.
Gode emner kan være, ting der betyder noget for dig, oplevelser du elsker, hvordan du ser dig selv i fremtiden, dine interesser eller din passion.

Når du har skrevet om dig selv

Efter du har skrevet din profiltekst, så læs den da lige igennem for stavefejl, eller få en ven til det. Man kommer nemt til at virke sjusket, hvis der er mange tastefejl eller grammatiske fejl i ens profiltekst. Prøv også at læse den højt for dig selv. Har du nok punktummer i din tekst? Det er rarere at læse en tekst, hvor læseren får lov til at lave ophold, frem for en tekst som er skrevet ud i en køre.

Skriv ikke om

Lad værre med at skrive ekstremt personlige og private ting omkring dig selv, såsom sex-fantasier, hvad du tænder på eller personlige barndomsminder. Det skræmmer for det meste folk væk, og du vil ikke blive kontaktet, eller for ikke svar på dine henvendelser til andre.
Lad også værre med at skrive personfølsomme oplysninger på din profil. Du ved aldrig hvem der læser det.
Hvis du er i tvivl, om der er noget du kan skrive, kan du stille dig selv det spørgsmål, om du ville fortælle det til personen der sidder ved siden af dig i toget. Din profiltekst er trods alt til offentlig skue for sidens medlemmer.

Det kan være en god idé at holde sig fra at skrive om kontroversielle emner eller politiske holdninger i sin bio, da dette kan skabe uenighed og afskrække potentielle partnere.

Det er ikke en god idé at dele for mange personlige oplysninger i sin bio, f.eks. om din adresse, dit telefonnummer eller dine bankoplysninger. Dette kan være udtryk for dårlig dømmekraft og øge risikoen for at blive udsat for svindel eller være et offer for kriminelle.

Det er aldrig en god idé at lyve eller forfalske oplysninger i din bio. Dette kan føre til problemer i et senere tidspunkt, når sandheden kommer frem.

Det er ikke hensigtsmæssigt at skrive for meget information i din bio. Det er bedst at holde det kort og koncist, så det ikke bliver overvældende for læseren.

Undgår at bruge for mange emojis i din bio. Det kan gøre din bio svær at læse og distrahere fra dine vigtigste budskaber.

Hvordan skal jeg skrive

Skriv til den du gerne vil mødes med. Det vil sige skrive til den der læser det, så undgå at skrive; "hej alle" eller "Hej med Jer", det virker mere personligt og ligefrem når man skriver direkte til personen der skal læse det, i stedet for at man råber ud til en forsamling. Skriv i sætninger i stedet for en liste med facts og så igen.. Læs din tekst igennem for fejl.Tags:
Hjælp
,
profil
,
profiltekst
,
dating tips
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.