Hvorfor har profilen ikke noget billede?

Læsetid ca. 5 minutter

Hvorfor har profilen ikke noget billede?

Du sidder og kigger på de forskellige dating profiler og finder frem til en profil uden billede. Du bliver nysgerrig og ville gerne vide hvordan han eller hun ser ud, men hvis profilen ikke har noget billede, må du vente med at få stillet din nysgerrighed. Der kan være mange grunde til at en profil vælger ikke at have et billede på sin dating profil. Nogle gange er det af helt uskyldige årsager såsom at man ønsker at få antallet af henvendelser ned, mens at det andre gange kan være for at dække over knap så uskyldige årsager. Under alle omstændigheder kan det være frustrerende at besøge en profil og ikke vide hvordan personen ser ud.

Det ligger os helt naturligt som mennesker at vurdere andre ud fra deres udseende. Mange ved hvad de søger efter, og ved med sikkerhed hvad de ikke søger, når de ser det. Derfor er det helt fundamentalt, når man dater, at vide hvordan den man skriver sammen med og skal på date med, ser ud på forhånd.

Det handler utrolig meget om troværdighed når man skriver sammen på en dating side, og det at man ikke kan se den anden persons ansigt gør, at man bliver skeptisk over for personen. Der kan som sagt være mange årsager til at en profil vælger ikke at have et billede på sin profil. Vi har lavet en liste over de mest typiske.

Den glemsomme

Nogle profiler skriver decideret at de snart vil gøre mere ud af deres profil, og lige vil kigge lidt rundt før de gør dette. Så kommer hverdagen i vejen og de glemmer alt om deres profil, og det er først når der er nogle som skriver til dem, at de opdager at de ikke har fået et billede på sin profil.

Den hemmelighedsfulde

Denne type profil har måske noget at skjule. Ved ikke at have et billede af sig selv tilknyttet en dating profil, gør at personen kan være anonym og dermed selv have kontrol over hvem der ved han eller hun har en profil på en dating side. Det kan måske være at personen er i et forhold, og derfor ikke ønsker at kærestens venner ser personens billede på en dating side. Det kan også være en kendt eller offentlig person, som ikke ønsker opmærksomheden omkring situationen.

Den skeptiske

Der er også mennesker som forholder sig meget kritisk overfor online færden, som værner om deres privatliv og heller ikke har et billede på sin facebook profil, eller slet ikke har en facebook profil. Mennesker som er bange for at få sin online identitet stjålet og derfor har så få oplysninger tilknyttet sin profil som muligt.

Den populære

Andre mennesker har erfaret, at de får for mange henvendelser pga. deres udseende og ønsker derfor at begrænse henvendelserne ved ikke at have et billede tilknyttet sin dating profil. Så vil de hellere skrive til dem de ønsker kontakt med og så vedhæfte et billede sammen med deres første besked.

Og så er der alle de andre

Der findes et hav af gode eller dårlige undskyldninger for ikke at have et billede på sin profil. Det kan være at man ikke har et godt nok billede på den computer man er på, eller at man ikke får overholdt retningslinjerne og derfor får sit billede fjernet. Det kan være at man er usikker på sit udseende og ikke ønsker at vise et billede af sig selv, eller... Ja der kan være mange grunde. Uanset hvad, så skal der være plads til alle, men vi her på Mit Dating, vil alligevel opfordre alle til, at have et billede tilknyttet sin profil, da det øger chancen for at blive kontaktet af andre betydeligt.

Her er en liste over årsager til at en profil ikke har et profilbillede:

  • Der er dem, der som ikke ønsker at blive bedømt, ud fra et billede.

  • Man kan være en kendt person, som søger tosomheden?

  • Det er ikke alle der ønsker, at deres ansatte, eller deres chef, og kollegaer, ekskærester eller familie og venner eller naboer, kan følge deres datingliv.

  • Nogle mennesker er ansat i stillinger, hvor det vil være uhensigtsmæssigt, at figurerer med foto på.

  • Nogle mennesker, har levet i voldelige forhold, og som lever derfor under jorden og ønsker for alt i verden ikke at blive fundet på en dating side med billede.

  • En del kvinder er trætte af useriøse henvendelser.

  • For nogle er det grænseoverskride, at lægge et billede ind og en del har det ikke godt med deres udseende.

  • Andre der måske ser virkelig godt ud, er måske trætte af, kun at blive kontaktet pga. deres udseende.

  • Nogle kan være bange for at deres billede bliver misbrugt eller stjålet

  • Og så har vi alle de gifte, og dem i fast forhold.


Hvad kan du selv gøre

Hvis du besøger en profil uden billede, kan du jo altid skrive til vedkommende og spørge hvorfor han eller hun ikke har et billede på sin profil. Det kunne jo være at det var en forglemmelse, eller at det er en ny profil, som ikke har nået det endnu. Du kan også bede om at få tilsendt et billede, så du kan se hvordan personen ser ud. På den måde er det også mere personligt, da det kun er dig som kan se netop dette billede.

Vores billedpolitik

Mit Dating skal alle nye gratis profiler have billede på sin profil, for at kunne bruge siden. Dit billede skal være et billede af dig, hvor man kan se dit ansigt, uden filtre, masker og andet som dækker eller skjuler dit ansigt. Der må ikke være andre end dig på dit billede, for så vil andre som besøger din profil, være i tvivl om hvem af dem på billedet som er dig. Alle profilbilleder som bliver uploadet på Mit Dating, bliver godkendt af en fra Mit Dating, før det bliver vist til andre på siden.

(Billede kredit: Hamza Butt)Tags:
profilbillede
,
billede
,
dating
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.