Hvorfor har profilen ikke noget billede?

Læsetid ca. 4 minutter

Hvorfor har profilen ikke noget billede?

Du sidder og kigger på de forskellige dating profiler og finder frem til en profil uden billede. Du bliver nysgerrig og ville gerne vide hvordan han eller hun ser ud, men hvis profilen ikke har noget billede, må du vente med at få stillet din nysgerrighed. Der kan være mange grunde til at en profil vælger ikke at have et billede på sin dating profil. Nogle gange er det af helt uskyldige årsager såsom at man ønsker at få antallet af henvendelser ned, mens at det andre gange kan være for at dække over knap så uskyldige årsager. Under alle omstændigheder kan det være frustrerende at besøge en profil og ikke vide hvordan personen ser ud.

Det ligger os helt naturligt som mennesker at vurdere andre ud fra deres udseende. Mange ved hvad de søger efter, og ved med sikkerhed hvad de ikke søger, når de ser det. Derfor er det helt fundamentalt, når man dater, at vide hvordan den man skriver sammen med og skal på date med, ser ud på forhånd.

Det handler utrolig meget om troværdighed når man skriver sammen på en dating side, og det at man ikke kan se den anden persons ansigt gør, at man bliver skeptisk over for personen. Der kan som sagt være mange årsager til at en profil vælger ikke at have et billede på sin profil. Vi har lavet en liste over de mest typiske.

Den glemsomme

Nogle profiler skriver decideret at de snart vil gøre mere ud af deres profil, og lige vil kigge lidt rundt før de gør dette. Så kommer hverdagen i vejen og de glemmer alt om deres profil, og det er først når der er nogle som skriver til dem, at de opdager at de ikke har fået et billede på sin profil.

Den hemmelighedsfulde

Denne type profil har måske noget at skjule. Ved ikke at have et billede af sig selv tilknyttet en dating profil, gør at personen kan være anonym og dermed selv have kontrol over hvem der ved han eller hun har en profil på en dating side. Det kan måske være at personen er i et forhold, og derfor ikke ønsker at kærestens venner ser personens billede på en dating side. Det kan også være en kendt eller offentlig person, som ikke ønsker opmærksomheden omkring situationen.

Den skeptiske

Der er også mennesker som forholder sig meget kritisk overfor online færden, som værner om deres privatliv og heller ikke har et billede på sin facebook profil, eller slet ikke har en facebook profil. Mennesker som er bange for at få sin online identitet stjålet og derfor har så få oplysninger tilknyttet sin profil som muligt.

Den populære

Andre mennesker har erfaret, at de får for mange henvendelser pga. deres udseende og ønsker derfor at begrænse henvendelserne ved ikke at have et billede tilknyttet sin dating profil. Så vil de hellere skrive til dem de ønsker kontakt med og så vedhæfte et billede sammen med deres første besked.

Og så er der alle de andre

Der findes et hav af gode eller dårlige undskyldninger for ikke at have et billede på sin profil. Det kan være at man ikke har et godt nok billede på den computer man er på, eller at man ikke får overholdt retningslinjerne og derfor får sit billede fjernet. Det kan være at man er usikker på sit udseende og ikke ønsker at vise et billede af sig selv, eller... Ja der kan være mange grunde. Uanset hvad, så skal der være plads til alle, men vi her på Mit Dating, vil alligevel opfordre alle til, at have et billede tilknyttet sin profil, da det øger chancen for at blive kontaktet af andre betydeligt.

Hvad kan du selv gøre

Hvis du besøger en profil uden billede, kan du jo altid skrive til vedkommende og spørge hvorfor han eller hun ikke har et billede på sin profil. Det kunne jo være at det var en forglemmelse, eller at det er en ny profil, som ikke har nået det endnu. Du kan også bede om at få tilsendt et billede, så du kan se hvordan personen ser ud. På den måde er det også mere personligt, da det kun er dig som kan se netop dette billede.

(Billede kredit: Hamza Butt)Tags:
profilbillede
,
billede
,
dating
Seneste blogindlæg
Bliv gladere ved at være mere empatisk
Hvordan starter en god samtale?
Gode steder at gå på date i Odense
Enomhed som single
Hvordan forholder jeg mig til min dates børn?
Jeg er blevet udsat for identitetstyveri på en datingside – hvad skal jeg stille op?
Alle i min omgangskreds får kærester?
Hvad er et turn-off?
Hvorfor skrives der ikke tilbage?
Få besvaret dine beskeder
Hvor længe skal man vente med at ringe efter første date?
Hvilke billeder skal jeg undgå på min dating profil?
En datingside til en fornuftig pris
Sådan laver du en god profilside
Kvinders dating style guide
Hvordan holder jeg en samtale kørende
Når daten er slut – hvem skal så betale?
Hvad skal man dog tage på?!
Hvad skal vi lave på vores første date?
Hvorfor har profilen ikke noget billede?
Man kan godt date efter man er blevet kærester
Hvordan skal jeg komme af med mine kærestesorger
Bliv mere attraktiv for hende
Hvorfor virker online dating ikke for mig?
Valgfri betaling på Mit Dating
50 spørgsmål du kan stille på første date
Er min partner mig utro?
Skal vi have sex på første date
Jeg er lige blevet single
Gode steder at gå på date i København
Jodel og dating
Det perfekte kys
Dating og fitness
Hvorfor bruge en gratis dating side
Flirtens dag
Den perfekte date
Find det rigtige profilbillede
Dating og debat
Hvordan skriver jeg en god profiltekst
Falske profiler
Fordelen ved gratis dating
Hverdagsdating
Singler i Århus
Bæredygtig kærlighed
Kæreste søges
Dating rejse
Find mig en kæreste
Virker online dating
Bliv mere attraktiv for ham
Dårlige scorereplikker
Første gang du skriver
Hvad skal vi snakke om
Sådan får du flere besøgende på din profil
Velkommen til Mit Dating

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.