Sådan får du flere likes på din dating profil

Læsetid ca. 6 minutter

Sådan får du flere likes på din dating profil

I denne artikel viser vi dig hvordan du kan få flere likes på din dating profil. Der er nemlig en del som du selv kan gøre, for at få flere til at vise interesse for din profil.

Hvad er et like egentlig?

Mit Dating har du mulighed for at vise interesse for andre singler. Det kalder vi i daglig tale for et like. Når nogen har givet dig et like, viser det dig at nogen synes godt om din profil og har vist interesse for dig. Når du viser interesse for en som også samtidig har vist interesse for dig, så kaldes det for et match. Når I matcher hinanden er der gensidig interesse og det har meget mere betydning end et enkelt like den ene vej.

Få flere profiler til at klikke ind på din profil

For at få andre til at vise interesse for din profil, er det vigtigt at du først gør noget for at få andre til at klikke ind på din profil. Jo flere som klikker sig ind på din profil, jo større er sandsynligheden for at andre viser interesse for din profil. Derfor skal du drage folk ind på din profil, hvilket du nemmest gør ved at vække andres nysgerrighed med dit profilbillede.

Hvis du f.eks. har et profilbillede hvor du virker lukket eller fjern, får man som menneske ikke lyst til at klikke sig ind på din profil. Prøv at virke imødekommende og åben. Kig ind i kameraet. Det kan også være en god ide at have et billede, hvor du befinder dig i nogle omgivelser som gør andre nysgerrige op dig og hvad du laver. Giv dem som kigger på din profil lyst til at klikke ind og se flere billede af dig.

Når du skriver din indledende profil, er det også en god ide, ikke et skrive alt for konkrete ting om dig selv. Skriv hellere det længere nede i din profil. Skriv igen i stedet noget som vækker andres nysgerrighed så de får lyst til at klikke ind på din profil og lære mere om dig.

Vær original

Det kan være en god ide at klikke rundt på andre profiler, for at se hvad andre gør, så du kan få en fornemmelse af hvad der virker og hvad der ikke virker, men sørg altid for at være dig selv. Skil dig ud fra mængden, så det er dig der bliver klikket ind på. Kig især på dine billeder du har på din profil. Hvis dit billede vises mellem 10 andre, ville det så skille sig ud? Det kan være en god idé, at du på dit billede har nogle farver, som er iøjenfaldende. Det kan evt. være det tøj du har på, eller de omgivelser du står i på billedet.

Drop glansbillederne og modelbillederne

Du har måske engang fået taget modelbilleder, evt. nogle som er blevet brugt professionelt og ligger på nettet. Læg ikke disse billeder på din profil. Send hellere sådanne billeder privat, med dem du skriver med. Grunden til at du ikke bør lægge disse billeder på din profil, er at mange ville kunne tro at din profil er fake. Dating sider har desværre et dårligt ry for at have mange falske profiler, så man vil hurtigt kunne blive stemplet for at være en falsk profil og så vil ens ellers flotte billeder få den helt modsatte effekt end hensigten. Du vil også kunne opleve at få din profil anmeldt og måske blokeret.

Vis i stedet dine billeder fra hverdagen hvor du smilende og måske lidt flirtende viser hvem du er som person.

Udfyld din profil

Når du har en profil på en dating side, bør du udfylde din profil, så den ikke virker tom at besøge. Der er desværre en tendens – især singler som er vandt til Tinder – med ikke at udfylde sin profil. Men det kan godt betale sig at gøre noget ud af sin profil og lægge lidt arbejde i den. Du vil også opleve at, i og med at du har gjort en indsats med din profil, så vil dit forhold til din profil og datingsiden også blive bedre og du vil være mere tilbøjelig til at bruge tid på siden og derved få flere besøg og likes.

Log ind på din profil jævnligt

Der er ingen som forventer at du kan være online 24/7, men det hjælper på dine besøgstal og likes at være oftere online. Aktive profiler får flere henvendelser og har mere aktivitet, hvilket smitter af på antallet af likes på profilen.

Skift dine billeder ud og se hvad der virker bedst

Det lyder måske underligt at skifte sine billeder ud en gang i mellem, men det virker rent faktisk. Mange mennesker der opretter en dating profil online, lægger et billede på sin profil og ændrer det aldrig igen, men rent faktisk kan det være en rigtig god ide at skifte sine billeder ud en gang i mellem, hvis man synes der bliver lidt stille på ens profil. Ved at skifte sine billeder ud, viser man andre at man er en aktiv profil, og andre som har set din profil tidligere, kommer måske ind igen og giver dig et like.

Husk også selv at give likes

Når du viser interesse for andre, vil det kunne blive opfattet som en invitation til at vise interesse tilbage, så at vise interesse for andre er også en god måde at få flere likes på din profil. Det vil også gøre det nemmere for jer begge at kunne se hinanden i listen over matches når I har vist interesse for hinanden. Lad tvivlen komme den anden til gode. Det kan være at er I et godt match, selvom du måske tøver med at klikke på Hjertet.

Bliv medlem eller Boost din profil

Du har også altid mulighed for at købe dig til mere eksponering på Mit Dating. Som Medlem får du flere eksponeringer og du viser samtidig også, at du er en seriøs profil, hvilket er interessant for andre som også søger noget seriøst.
Ved at Booste din profil har du også mulighed for at få en hel del flere eksponeringer hvilket øger chancen for flere likes markant.

Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.