Mit Dating Blog

Følg med i de seneste opdateringer og tendenser på Mit Dating.

Sex kontra Kærlighed

Læsetid ca. 3 minutter

Sex kontra Kærlighed

Dette indlæg er leveret som gæsteartikel af Lise fra Eroti, en blog om romantik, erotik og sexlegetøj.

Der findes mange mennesker for hvem, sex og kærlighed hænger uløseligt sammen. Det er der ikke noget mærkeligt i, for sådan er vi fra barndommen opdraget til, at det skal være.
Men nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed – der findes faktisk lige så mange mennesker, hvor hvem de to ting er adskilt fra hinanden. Det kan der være mange årsager til. I Dagens Danmark er vores udbredte singlekultur en af de største årsager til, at der dyrkes masser af sex uden dyb kærlighed til partneren. Omvendt vil man kunne finde det modsatte i mange ægteskaber, nemlig at ægtefællerne nærer en dyb kærlighed til hinanden, men de dyrker ingen sex sammen.

Sex og kærlighed er altså to selvstændige størrelser. Derfor har de også fået hvert sit ord. At sex og kærlighed så SAMMEN, supplerer og forstærker hinanden på så forunderligt dejlig vis, vil ikke mange, hverken singler eller gifte være uenige om. Men det ændrer ikke ved de barske kendsgerninger, nemlig at mange mennesker i perioder af deres liv, kun har følgeskab af et af begreberne.

Mennesker er forunderlige væsener. På den ene side, er vi nøjsomme og kan sagtens leve med i en periode, at “nøjes” med udelukkende at få kærlighed eller ren og skær sex. Men på den anden side, så hader vi selvstændige individer at “nøjes” og vil derfor altid stræbe efter at få det hele, både kærlighed OG sex. Måske er vi ikke altid bevidst om vores stræben, men underbevidstheden ved godt, hvad der er bedst i længden og den ligger altid på lur efter det optimale.

Og det optimale for mennesker, er at få begge behov opfyldt. Så mennesker søger. De søger nemlig efter det, som de IKKE har.
Har de kun kærlighed – så søger de sex.
Har de kun sex – så søger de kærlighed.
Og har de hverken sex eller kærlighed – så søger de begge dele.

Og har de både sex og kærlighed – så søger de ofte friheden i form af uforpligtende sex og kærlighed.
Sådan er den menneskelige natur indrettet og det er helt normalt.

Det interessante er, at mennesker ofte ikke selv ved, hvad de søger. Spørger man dem direkte, vil de endda ofte benægte, at de overhovedet søger. Deres adfærd fortæller dog en hel anden historie. Den er nemlig styret af underbevidstheden og som tidligere nævnt, så ligger den altid på lur. Så selv om de ikke vil være ved det – så søger de – de søger nemlig det som de IKKE har. Men….. For selvfølgelig er der et “men” når det handler om mennesker, ja faktisk er der flere “men”.
Men dette “men” handler om, at vi mennesker ikke “bare” er tilfredse med at få sex. Nej, vi vil have det bedste, varmeste, sjoveste, frækkeste, mest intense sex. Og vi vil allerhelst have det sammen med det menneske vi elsker.

Men… er du i tvivl om HVAD et menneske søger, så prøv engang at se på, hvad de allerede HAR. Mennesker vil altid søge det, som de ikke har.

Hvad søger du? Uanset hvad tror jeg mitdating.dk kan hjælpe dig på vejen – det gjorde det hvertfald for mig.Tags:
sex
,
kærlighed

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.