Velkommen til Mit Dating

Læsetid ca. 2 minutter

Velkommen til Mit Dating

Dette er Mit Datings officielle blog. Her vil vi skrive om stort og småt, driftsinformation, nyheder og relevante artikler for dig som single i Danmark.

Vi er stolte over at kunne levere en gratis dating service til danske singler i høj kvalitet. Vores mål med siden her er, at skabe et stærkt og bredt netværk af danske singler, og føre en masse kærestepar sammen. Vores ambitioner er høje og ønsker at skabe et trygt og behageligt dating miljø i behagelige omgivelser. Mit Dating er en gratis service at bruge hvis du ønsker det, men til dem som ønsker at få mere ud af deres dating profil, har du også muligheden for at betale. Vi brænder så meget for det her projekt, og nyder at se det forandre sig i takt med at vi bliver flere.

Vores mål har fra starten været, at skabe en gratis dating platform, og det holder vi selvfølgelig fast i at man har mulighed for. Du vil kunne bruge Mit Dating så længe du vil uden at betale. Vi mener at alle skal have ret til at finde en kæreste.

Hvis du ønsker, at støtte Mit Dating, er det en stor hjælp hvis du spreder ordet om vores eksistens til dine single venner, og inviterer dem til siden. Hvis du ønsker at støtte økonomisk, har du mulighed for at gøre dette, via vores betalingsside, hvor du vil få en række ekstra funktioner som vil give dig mulighed for at forbedre din oplevelse på Mit Dating.

Vi er glade for at du har valgt at bruge Mit Dating, og håber du finder kærligheden hos os.Tags:
Kærlighed
,
driftinformation
,
økonomi
,
dating
Seneste blogindlæg
Bliv gladere ved at være mere empatisk
Hvordan starter en god samtale?
Gode steder at gå på date i Odense
Enomhed som single
Hvordan forholder jeg mig til min dates børn?
Jeg er blevet udsat for identitetstyveri på en datingside – hvad skal jeg stille op?
Alle i min omgangskreds får kærester?
Hvad er et turn-off?
Hvorfor skrives der ikke tilbage?
Få besvaret dine beskeder
Hvor længe skal man vente med at ringe efter første date?
Hvilke billeder skal jeg undgå på min dating profil?
En datingside til en fornuftig pris
Sådan laver du en god profilside
Kvinders dating style guide
Hvordan holder jeg en samtale kørende
Når daten er slut – hvem skal så betale?
Hvad skal man dog tage på?!
Hvad skal vi lave på vores første date?
Hvorfor har profilen ikke noget billede?
Man kan godt date efter man er blevet kærester
Hvordan skal jeg komme af med mine kærestesorger
Bliv mere attraktiv for hende
Hvorfor virker online dating ikke for mig?
Valgfri betaling på Mit Dating
50 spørgsmål du kan stille på første date
Er min partner mig utro?
Skal vi have sex på første date
Jeg er lige blevet single
Gode steder at gå på date i København
Jodel og dating
Det perfekte kys
Dating og fitness
Hvorfor bruge en gratis dating side
Flirtens dag
Den perfekte date
Find det rigtige profilbillede
Dating og debat
Hvordan skriver jeg en god profiltekst
Falske profiler
Fordelen ved gratis dating
Hverdagsdating
Singler i Århus
Bæredygtig kærlighed
Kæreste søges
Dating rejse
Find mig en kæreste
Virker online dating
Bliv mere attraktiv for ham
Dårlige scorereplikker
Første gang du skriver
Hvad skal vi snakke om
Sådan får du flere besøgende på din profil
Velkommen til Mit Dating

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.