Sådan får du flere besøgende på din profil

Læsetid ca. 3 minutter

Sådan får du flere besøgende på din profil

Her vil vi fortælle dig hvordan du vil kunne få flere besøgende på din dating profil.

Når man har en profil på Mit Dating er der flere faktorer der spiller ind, for at man kan få en velbesøgt profil. Den vigtigste faktor for at din profil bliver besøgt, er selvfølgelig at have et godt profilbillede af dig selv.

Et godt profilbillede er ikke for mørkt og er i en god kvalitet. Det kan være en rigtig god idé, at kigge ind i kameraet, da det giver den besøgende en fornemmelse af nærvær. Det er også en god idé, ikke at have solbriller på dit profilbillede, da man ikke kan se dine øjne og det er netop øjenene som er det mest fængende ved et billede.

De fleste ønsker at se hvordan man ser ud, før man tager kontakt, eller klikker ind på en profil.
Det er selvfølgelig ikke obligatorisk at smile på sit profilbillede, men det giver et bedre førstehåndsindtryk end hvis man ser sur ud på sin dating profil.

Det gode billede fanger opmærksomhed og giver dig flere klik ind på din profil. Forsøg dig evt. med forskellige billeder fra uge til uge, for at se hvilket billede der giver din profil mest opmærksomhed.

Skriv en god overskrift

Vi har på Mit Dating, gjort det muligt for vores brugere at skrive en overskrift eller et citat på sin profil, som andre kan se før de klikker ind på den. Her er det også en god ide, at skrive noget relevant for dig som person, så andre kan få en fornemmelse af hvem du er. Her er det også godt at skille sig ud, ved at skrive noget personligt eller unikt. Det er lavet som en kort introduktion til din profil, og skal fungere som en teaser for dem, som skal til at besøge din dating profil.

Når først nogen har klikket ind på din profil, er det vigtigt at kunne fange den besøgendes opmærksomhed, ved at have en god profiltekst, som fortæller mere detaljeret om dig selv.
De fleste skriver om deres arbejde eller uddannelse, men det er i virkeligheden ikke det der er mest interessant for den besøgende. Prøv at sætte dig selv i andres sted og skriv om dig selv så det ikke bliver overfladisk. Skriv om dine følelser, interesser og oplevelser. Skriv evt. om dine fremtidsdrømme eller hvordan den perfekte date i dine øjne skulle udforme sig.

Husk også selv at være aktiv

Når du selv besøger andre og viser interesse for deres profil, vil de kunne se at du har besøgt deres profil og det gør dem nysgerrige på din profil. Så ved at du besøger andre, vil du også samtidig få flere besøg på din profil.

Til sidst runder vi af med at huske dig på at det hjælper at skille sig ud. Find det rigtige profilbillede, skriv en god profiltekst og gør dig umage med den. Det er også en fordel at have mere end bare ét billede i dit galleri. Vælg nogle forskellige billeder som viser hvem du er som person. Undgå en billedserie, hvor alle billederne er taget samme dag.Tags:
Profil
,
dating
,
besøg
,
profiltekst
,
profilbillede dating tips
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.