Sådan får du flere besøgende på din profil

Læsetid ca. 2 minutter

Sådan får du flere besøgende på din profil

Når man har en profil på Mit Dating er der flere faktorer der spiller ind for at man får en besøgt profil. Den vigtigste faktor for at din profil bliver besøgt er at have et godt profilbillede.

Et godt profilbillede er ikke for mørkt og er i en god opløsning. Det er en god ide at kigge i kameraet, da der giver den besøgende en fornemmelse af nærvær. Det er også en god ide ikke at have solbriller på sit profilbillede. De fleste ønsker at se hvordan man ser ud, før man tager kontakt, eller klikker ind på en profil.
Det er ikke obligatorisk at smile på sit profilbillede, men det giver et bedre førstehåndsindtryk end hvis man ser sur ud på sin dating profil.

Det gode billede fanger opmærksomhed og giver dig flere klik ind på din profil. Forsøg dig evt. med forskellige billeder fra uge til uge, for at se hvilket billede der giver din profil flest besøgende.

Skriv en god overskrift

Vi har på Mit Dating, gjort det muligt for vores brugere at skrive en overskrift eller et citat, som andre kan se før de klikker ind på en profil. Her er det også en god ide at skrive noget relevant for dig som person, så andre kan identificere sig med det du skriver. Her er det også godt at skille sig ud, ved at skrive noget personligt eller unikt. Det er lavet som en kort introduktion til din profil, og skal fungere som en teaser for singler der skal til at besøge din dating profil.

Når man først nogen har klikket ind på ens profil, er det vigtigt at kunne fange den besøgendes opmærksomhed ved at have en god profiltekst, som fortæller noget om dig. De fleste skriver om deres arbejde eller uddannelse, men det er i virkeligheden ikke det der er interessant for den besøgende. Prøv at sætte dig selv i andre dateres sted, og skriv om dig selv så det ikke bliver overfladisk. Skriv om dine følelser, interesser og oplevelser. Skriv om fremtiden eller hvordan den perfekte date skulle udforme sig.

Det hjælper at skille sig ud, og det er også en fordel at have mere end et billede i sit galleri.Tags:
Profil
,
dating
,
besøg
,
profiltekst
,
profilbillede dating tips

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.