Blogindlæg på Mit Dating om tips

Følg med i de seneste opdateringer og tendenser på Mit Dating.

Sådan laver du en god profilside

Sådan laver du en god profilside

Når det handler om online dating, gælder det om at skille sig ud, og om at have en ordentlig og god profil. Det kan være intimiderende for mange, at begynde at skrive om sig selv, men på Mit Dating giver vi dig her en guide til at gøre det lettere og mere overskueligt. Vi har seks gode råd til at gøre din profilside bedre.

#1. Upload forskellige billeder#
Profiler med to eller flere billede, får flere henvendelser end profiler med kun et enkelt billede. Når du uploader billeder til din profil, så prøv at vælge nogle forskellige motiver af dig selv. Et billede, hvor man kan se dig selv i fuld figur, et billede, hvor dit ansigt er i fokus, måske et billede, hvor du laver den aktivitet du bedst kan lide at lave?
Mennesker er rigtig gode til at afkode billeder, og vi gør det helt automatisk og på et splitsekund. Vælg gerne mere en to billeder, men hav heller ikke for mange, for så bliver det nemlig uoverskueligt.
Husk at den som ser dine billeder ikke kender dig, så her er det et godt sted, at andre kan danne sig et indtryk af, hvem du er som person.

#2. Skriv en god beskrivelse#
Når du skal skrive din profilbeskrivelse, skal du ligesom med dine billeder, tænke på at den som læser din tekst, ikke kender dig i forvejen. Giv et overordnet billede af dig selv. Gå gerne i detaljer med de ting, som du interesserer dig for. Tal dig selv op! Undgå at fortælle hvad du ikke kan lide ved dig selv. Skriv om ting som gør dig glad eller lykkelig, eller hvad som ville kunne gøre dig lykkelig. Har du en passion? Det kan være nemt at skrive om, hvis du har svært ved at skrive om dig selv. Tænk på din profilbeskrivelse, ligesom en bog. Den skal starte med at være fængende. Fang læseren allerede fra starten, især hvis du vælger at skrive en lang beskrivelse af dig selv.

#3. Kontroller dine stavefejl#
Vidste du, at ca. 75% undlader at skrive til en profil, hvis der er stavefejl i en profiltekst? Få en god ven til at læse din profil igennem, så du ikke har stave- eller tastefejl. Der skal så lidt til, og det gør en kæmpe forskel. Det mindste du kan gøre, er selv at læse din tekst igennem, når du er færdig med at skrive. På den måde, vil du også se din profil som andre ville se den og fange de værste slåfejl.
Er du en af de 2-5% af befolkningen som er ordblinde? Hellere være ærlig fra starten og skriv det i din profiltekst, end at blive dømt på at være sjusket.

Tip: Hvis du er i tvivl om en sætning eller et enkelt ord er stavet rigtigt, kan du bruge Google. De har en funktion som vil pege dig i retning af om du mente noget andet eller ej.

#4. Opdater din profil ofte#
Sørg for, at holde din profil opdateret. F.eks. kan det være rigtig hyggeligt, at der står 'Glædelig jul' i december måned, men det virker enormt useriøst de resterende 11 måneder af året. Det samme gælder, hvis du skriver "jeg er 32 år og bor i..." hvis du i mellemtiden er blevet 33 år og ikke har fået det opdateret.

Tip: Du kan skrive "jeg er [alder] og bor i..." så indsætter vi automatisk "33 år" (eller hvad din alder nu er) i din beskrivelse der hvor du har skrevet [alder]. Så slipper du for at holde din alder opdateret der.

På din profil står der også hvornår du sidst har opdateret din profil. Når andre besøger din profil, vil du virke mere seriøs hvis din profil er blevet opdateret for nyligt, kontra for et år siden.

#5. Upload nye billeder#
Når du tilføjer nye billeder til din profil, får du flere besøg og øger dermed chancen for, at folk skriver til dig. Din profil vil blive fremhævet på forsiden og folk vil opfatte din profil som ny og interessant. Da der er flest mennesker online om eftermiddagen og aftenen, vil du med fordel kunne uploade billeder til din profil der, da der er flest mennesker som vil se det.
Vi skal nok også gøre dig opmærksom på, hvis dine billeder på din profil er ved at være gamle.

#6. Svar på alle matchspørgsmålene#
Profiler som har svaret på alle matchspørgsmålene forventer, at kunne se en matchprocent, når de besøger en profil. Det er også de mest seriøse datere, som har svaret på alle spørgsmålene. De har lagt et stykke arbejde i sin egen profil, og forventer det samme af dig. Ved at svare på matchspørgsmålene, kan du også bedre se, hvor godt du matcher dem som kontakter dig, og omvendt. Det giver dig også mulighed for at sorterer dem fra, som du sikkert ikke har så meget til fælles med fra. Ud over at have en praktisk funktion, virker du også mere seriøs og ambitiøs med din dating profil, ved at have svaret på matchspørgsmålene.

#Hav noget at snakke om#
På Mit Dating har du som betalende bruger mulighed for at tilføje billeder til din billedvæg. Det kan være billeder af dig selv, men det kan også være billeder fra din hverdag, hvor du bedre kan vise hvem du er som person. Du kan have billeder fra din seneste ferie hvis du ønsker at dele det. Du kan også lægge billeder op af grafik, arkitektur, design, bøger og film som på en eller anden måde har noget med dig at gøre, eller som du interesserer dig for. Billedvæggen kan du bruge til at give dine besøgende et nyt udgangspunkt at starte en samtale ud fra. F.eks. hvis du har uploadet et billede af dit hus, eller din kat, så vil det være meget nemmere for andre at starte en samtale ud fra. Det vil hjælpe dine besøgende med at give et billede af hvem du er som person.

Tip: Du kan læse mere om hvilke billeder vi godkender både til billedvæggen og til dit galleri og profilbilleder i vores
brugerbetingelser.

Hvorfor virker online dating ikke for mig?

Hvorfor virker online dating ikke for mig?

Når man vælger at oprette en profil på en online dating side, håber man på at finde en kæreste og gerne hurtigst muligt, men man kan ikke forvente at finde en kæreste med det samme uden selv at gøre en indsats for det. En datingside er et værktøj, som kan hjælpe dig med, at formidle information og skabe kontakt mellem dig og en potentiel kæreste. Det kræver, at man lægger lidt arbejde i sin datingprofil; Det er vigtigt at du vælger et godt profilbillede, skriver en spændende profil tekst om sig selv, og i det hele taget prøve at fylde din profil ud så godt som du kan.

Der er mange, som har fordomme omkring at online dating ikke virker og kommer med udsagn såsom: Online dating virker ikke, mænd er dumme, kvinder er dumme, alle lyver, mænd har travlt med at ville mødes, ingen har noget interessant at fortælle, der er ingen aktivitet på min profil.

At beklage sig over at man ikke finder nogen via online dating, svarer til at klage over at man ikke taber sig, ved at være medlem i et fitness center uden at bevæge dig. Det er ikke fitness centrets opgave, at få dig til at tabe dig eller komme i bedre form. De stiller en masse redskaber til rådighed, som du kan bruge og arbejde med, hvorved du kan styrke dine muskler og din kondition.

Det samme gælder online dating. Det er ikke nødvendigvis datingsiden, som ikke virker, men derimod dig, som ikke lægger den nødvendige tid og energi i, at bruge siden for at finde en kæreste. Det er op til dig at bruge datingsidens forskellige værktøjer til at finde din næste date.

#Så hvordan får man det bedste ud af en datingside?#
Online dating er ikke bare online dating. På et tidspunkt skal I også mødes i den virkelige verden. Hvis du har været på mange dårlige dates, som du har mødt igennem en dating side, og du tænker "hvordan kan jeg blive ved med at finde dårlige dates online" kan det være at problemet ligger i, at du ikke tager dig den tid, det tager at lære personen at kende, før I beslutter jer for at drikke en kop kaffe sammen. Det kan også være at du tiltrækker de forkerte til din dating profil, fordi du ikke har tydeliggjort hvad det er du søger. Hvis du beskriver hvad du søger i flere detaljer, vil dem som slet ikke passer på din type, måske undlade at skrive til dig. Det vil også gøre det nemmere for dig at sortere i dem der skriver til dig.

#Hop ikke på den første og bedste#
Tænk ikke på online dating som et katalog af potentielle dates, men prøv at se menneskene bag skærmen an, før du beslutter dig for at ses med en person. Ved at lære en person at kende online, vil du finde ud af, om I har de samme interesser, værdier og holdninger. Pas på med, at blive forført af et godt profilbillede. Hvis I ikke har nok til fælles, vil det højst sandsynligt ikke være et godt match.

#Stor forskel på kønnene#
Når det kommer til opførsel på datingsider er der stor forskel på kønnene. Mænd er ofte meget kortfattede og skriver tit et simpelt "Hej" eller "Du ser godt ud" og håber på det bedste. Kvinderne får utallige af disse beskeder og forståeligt nok er det efterhånden kedeligt at modtage og bliver derfor ikke besvaret.

Når man har valgt at oprette en profil på en online dating side, bliver man nødt til at lægge lidt arbejde i de beskeder man skriver til andre. Det er i virkeligheden det førstehåndsindtryk man giver af sig selv. Hvorfor ikke gøre det bedste man kan? Vær opfindsom, læs profilens beskrivelse, spørg ind til personen og vis interesse ud over personens udseende.

Er der mange som skriver beskeder til dig, men har du ikke haft held med at finde lykken, så kan det være at du skal lægge lidt mere energi i at skrive tilbage og åbne for nogle spændende samtaler. Prøv at skriv tilbage til dem som vækker din interesse mest, ellers kan du også skrive tilbage til dem alle sammen.

#Gør online dating mere ægte#
Online dating er god til at formidle kontakt mellem singler, men det betyder ikke at du skal udnytte servicen til at give dit telefonnummer til alle og enhver. Tænk på online dating ligesom dating i den virkelige verden. Du ville heller ikke få stor success med at gå hen til en tilfældig på en bar og sige "Hej du ser godt ud, her er mit nummer". En god kontakt mellem to mennesker, bliver skabt ved. at man lærer hinanden lidt at kende, viser og skaber interesse og har en interessant samtale.
Når I har kontakten mellem jer og du kan mærke at I har noget godt kørende er det en god ide at planlægge en telefonsamtale. Så får I hørt hinandens stemmer, og I vil ikke kunne gemme jer bag de skrevne ord.

Aftal at ringe på et bestemt tidspunkt. På den måde undgår I at den ene ringer, og den anden ikke svarer. Den anden ringer tilbage uden held osv. Når I har aftalt et tidspunkt skaber det også en spænding omkring, det at tale sammen. Det bliver i virkeligheden jeres "første date". En telefonsamtale er med til at gøre personen bag skærmen ægte og fjerner enhver tvivl omkring validiteten ved din profil.

Du vil få et bedre indblik i, hvordan den person du har mødt, er som person. Når I har snakket sammen i telefon vil du også bedre kunne vurdere, om det er det rigtige at mødes, eller om det er for tidligt. Ved at snakke med personen i telefonen har du også mulighed for at "slippe væk" på en anden måde end hvis I var mødtes på en date.

Det kan dog være udfordrende og ligefrem angstprovokerende for nogen mennesker, at snakke i telefon med en fremmed. Så hvis den du skriver med ikke ønsker, at tale i telefon, skal du ikke tage det personligt. Det betyder højst sandsynligt bare, at I har brug for at lære hinanden bedre at kende før I skal mødes eller taler i telefon sammen.

Gode steder at gå på date i København

Gode steder at gå på date i København

I har aftalt at mødes og du vil gerne lave noget andet end den klassiske kaffe-date. Det kan være en rigtig god ide at have planlagt noget i forvejen, så der ikke opstår en akavet ubeslutsomhed når I skal på date. Mit Dating har lavet en liste med forslag til hvad I kan lave på jeres date i København.

Mulighederne er mange, og nogen ting er også sæsonbestemt.

#Klassikeren#
Som så mange andre kan I gå en tur rundt om søerne i København. Søerne ligger centralt og derfor et godt mødested. Der er masser cafeer hvor I kan købe en kop to-go-kaffe eller en is på en varm sommerdag.

#Den kulturelle#
Hvis I er typerne som kan lide at opleve kulturelle ting sammen, er Statens Museum for Kunst et populært valg. Her har I også mulighed for at finde ud af om I har samme smag, hvad kunst angår.

#Afslapningsdaten#
Hvis I mere har lyst til at ligge og nyde hinandens selskab, kan I tage et tæppe og nogle drikkevarer med i Kongens Have. Hvis det er sommer og solen står højt, så husk solcreme.

#Naturelskeren#
En cykeltur i Amager Fælled er et perfekt valg til en date. Der er en dejlig natur og et dyreliv som måske kommer bag på de fleste københavnere. Man kan også være heldig at finde steder hvor man kan være helt alene, så man kan nyde hinandens nærvær.

#Den alternative#
Tag ud på flyvergrillen og oplev stemningen og menneskene der kommer der. Det er tit en oplevelse man sent vil glemme.

#Den sjove#
Tag en tur på Bakken. Her vil I kunne ryste den værste nervøsitet af jer og slappe af og fjolle i hinandens selskab.

Det perfekte kys

Det perfekte kys

Når du er på den første date og det ligger i luften at I skal til at kysse, er det vigtigt at kysset er helt rigtigt. Hvis du er i tvivl om din date gerne vil kysses skal du først overveje følgende. "Har kemien været god mellem jer på daten?", "Har I flirtet med hinanden?", "Kigger I i hinandens øjne?", "Tror du I begge har lyst til at kysse?". Hvis du kan svare ja til alle spørgsmålene, så er der en god sandsynlighed for at din date også gerne vil kysse med dig.

Det første kys er et af de vigtigste hvis I skal have et forhold sammen. Er kysset godt, får man lyst til mere, men hvis kysset er dårligt, kan det ødelægge det som du har opbygget på daten. Så hvordan har man så det perfekte kys?

Det første kys, er et kys man husker, så det er vigtigt at det er godt. Det skal være blødt men fast og få den anden til at tænke "det var et godt kys". Hvis du er i tvivl om du kysser godt, kan du med fordel spørge dem du før har kysset, hvordan du kysser og om der er noget du kan gøre bedre.

Vi har spurgt hvad folk på Jodel* om hvad de synes er et perfekt kys og vi har udvalgt nogle svar, som vi synes beskriver det rigtigt godt:

1) "Når man har tilbageholdt trangen til at kysse hinanden alt for længe og endelig eksploderer det i det bedste lidenskabelige kys, med hverken for meget eller for lidt tunge og man bare slet ikke kan lade hinanden være! Suk!"

2) "Den hvor jeg tænker.
-Det var et godt kys"

3) "Blødt men fast"

4) "Kysset er godt når det er den rigtige person man kysser med"

#Sådan gør du#
Et godt kys er et hvor du giver dig hen til den du kysser med. Luk øjnene og nyd det. Du skal ikke tænke for meget over det eller koncentrere dig om noget andet. Hold fokus på den anden person. Du må gerne holde om personen og klemme så personen kan mærke at du virkelig mener det. Du kan godt bruge tunge, men du bør ikke starte med det. Hvis du vil prøve at få tungen med, skal du prøve at åbne munden uden at stikke tungen ind, for lige se situationen an. Hvis den du kysser med stikker tungen ud efter det, så er det helt okay.

#Sådan gør du ikke#
Hvis du kan mærke at den du kysser med trækker væk, er det vigtigt, at du ikke prøve at holde fast i kysset. Hvis den anden ikke vil kysses skal du respektere det.
Du skal ikke starte med at prøve at tungekysse. Det virker aggressivt på den anden.
På samme måde skal du ikke begynde at røre ved den anden persons private kropsdele.

#Inden du kysser#
Et godt kys kan hurtigt blive et dårligt kys hvis du har dårlig ånde. Sørg for at have en pakke tyggegummi eller mintpastiller på dig, så din mund virker frisk. Du skal selvfølgelig sørge for at have god mundhygiejne generelt, men hvis I på daten har spist noget med hvidløg eller anden stærk mad som kan forårsage dårlig smag i munden, kan du med fordel forfriske din mund med tyggegummi. Tilbyd gerne din date et stykke også. ;)

*Jodel er en gratis app hvor man kan spørge anonymt ud i en radius af 10 km. https://jodel-app.com/

Find det rigtige profilbillede

Find det rigtige profilbillede

Nar man dater online, er der en ting der betyder rigtig meget, for om man bliver kontaktet af andre; og det er dit profilbillede. Der er mange faktorer der spiller ind, for om det er et godt profilbillede, eller ej, og det er ikke altid du er opmærksom på dem.

#Hvilke signaler sender du#
Det første andre ser ved din profil, er dit profilbillede, og det er derfor også det vigtigste ved din profil. Det er at skyde sig selv i foden, at have et decideret dårligt profilbillede. Man siger at et billede siger mere end 1000 ord, og det kan der være noget om. Du siger nemlig meget om dig selv, igennem dit billede.

#Hvad du bør undgå#
- Ikke at have noget profilbillede. ( Du virker useriøs, eller som om du har noget at skjule )
- Du står foran en flot bil. ( De fleste vil tænke, at det alligevel ikke er din bil, og ofte er det kun dig selv der synes det er fedt )
- Du står sammen med en kendt. ( Du er ikke venner med personen, og hvis du er, bør det ikke være det, der skal vare en faktor for at du får en kæreste. Gem det til en samtale senere )
- Profilbillede med dine venner. ( Det er fint at du fungerer godt socialt, men du forvirrer mere den der ser billedet, fordi personen ikke kender dig )
- Toilet selfie. ( Lad værre med at lade din date se dig for første gang på et toilet. Der er så mange bedre steder at tage et billede )
- Rod i baggrunden. ( Selvom det måske er et godt billede af dig, så sørg lige for at der ikke er rodet bag dig. Det siger meget om dig som person )
- Et billede af et dyr. ( Du er ikke et dyr, og dette er en dating side. Hvis vi vil se på dyr, ville vi have søgt på nettet. Det er dig vi vil se )
- Et billede af en blomst ( Hvorfor må vi ikke se dit ansigt. Hvad prøver du at skjule? )
- Nøgen billede ( Alle billeder bliver godkendt af redaktionen på Mit Dating. Vi får os et godt grin. Du opnår ikke noget ved det )
- Model foto ( Det kan godt være at det er dig på billedet, men det virker utroværdigt på en dating side. Vis hellere den ægte side af dig selv )

#Det gode profilbillede#
Det er vigtigt at have et godt profilbillede da det er det første du bliver bedømt på, og kan være afgørende for om der bliver klikket på lige netop din profil. Det er nemt og gratis at have et godt profilbillede. Alle som kan oprette en dating profil har adgang til et kamera, og det kræver ikke så meget for at tage et godt billede af sig selv. Her er en liste over ting der gør et godt profilbillede.
- Du er godt tilpas på billedet. ( Et billede taget på en god dag, hvor du er glad er ofte det bedste billede )
- Du smiler til kameraet. ( Når du smiler til kameraet, smiler du også til din date, og personen har lettere ved, at blive forelsket i dig )
- Du har pænt hverdagstøj på. ( Du viser dig fra din bedste side, uden at det skal være galla )
- Du er kreativ. ( Det er okay at være kreativ, og eksperimentere med sit profilbillede. Det er kun et plus at skille sig ud fra mængden )
- Har du mulighed for det, så få en anden til at tage et billede af dig.

På Mit Dating har du mulighed for at lægge flere billeder op af dig selv. Det er en god ide at have et billede af dig selv i fuld figur. Altså så man kan se hele din krop. Dog er det bedst at dit profilbillede du vælger er af dit ansigt. Hvis du skærer billedet så der er god luft omkring dit hoved, men at dit ansigt fylder cirka 50-75% af billedet.

Hvordan skriver jeg en god profiltekst

Hvordan skriver jeg en god profiltekst

På Mit Dating kan du udtrykke dig med dine egne ord på forskellige måder. Den vigtigste måde er din profiltekst, hvor du kan fortælle andre hvad der er interessant omkring dig selv. Her vil vi skrive nogle forskellige tips til hvordan du skriver en god profiltekst, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på.

#Fortæl om dig selv#
Det er din profil, og den der besøger dig forventer at kunne læse om dig. Skriv hellere for meget end for lidt. En god profiltekst er beskrivende og fortællende omkring dig selv, og hvad du er for en person. Det er ikke så meget om hvad du laver til daglig og at du har en hund der hedder Buller. Det kan man altid skrive om når man er kommet i kontakt med nogen. Prøv i stedet at fortæl om dig selv, som hvis du skulle fortælle om en ven til en som vennen ville passe godt sammen med. Se dig selv lidt oppe fra og find nogle gode emner at skrive om omkring dig selv.
Gode emner kan være, ting der betyder noget for dig, oplevelser du elsker, hvordan du ser dig selv i fremtiden, dine interesser eller din passion.

#Når du har skrevet om dig selv#
Efter du har skrevet din profiltekst, så læs den da lige igennem for stavefejl, eller få en ven til det. Man kommer nemt til at virke sjusket, hvis der er mange tastefejl eller grammatiske fejl i ens profiltekst. Prøv også at læse den højt for dig selv. Har du nok punktummer i din tekst? Det er rarere at læse en tekst, hvor læseren får lov til at lave ophold, frem for en tekst som er skrevet ud i en køre.

#Skriv ikke om#
Lad værre med at skrive ekstremt personlige og private ting omkring dig selv, såsom sex-fantasier, hvad du tænder på eller personlige barndomsminder. Det skræmmer for det meste folk væk, og du vil ikke blive kontaktet, eller for ikke svar på dine henvendelser til andre.
Lad også værre med at skrive personfølsomme oplysninger på din profil. Du ved aldrig hvem der læser det.
Hvis du er i tvivl, om der er noget du kan skrive, kan du stille dig selv det spørgsmål, om du ville fortælle det til personen der sidder ved siden af dig i toget. Din profiltekst er trods alt til offentlig skue for sidens medlemmer.

#Hvordan skal jeg skrive#
Skriv til den du gerne vil mødes med. Det vil sige skriv til den der læser det, så undgå at skrive; "hej alle" eller "Hej med Jer", det virker mere personligt og ligefrem når man skriver direkte til personen der skal læse det, i stedet for at man råber ud til en forsamling. Skriv i sætninger i stedet for en liste med facts og så igen.. Læs din tekst igennem for fejl.

Første gang du skriver

Første gang du skriver

Du har fundet en person du synes ser sød ud, og har lyst til at lære personen bedre at kende, men ved ikke hvad du skal skrive. Han eller hun ser rigtig godt ud og får sikkert rigtig mange henvendelser og har nok ikke lyst til at skrive med mig, tænker du måske. Men fat mod.. Mange gange handler det bare om at få kontakt. Du skal tænke på, at vi alle er mennesker, som har oprettet en profil for at møde nye mennesker, som forhåbentlig fører til et forhold.

Du er ikke den eneste der venter på at modtage en besked. Det gør hende den søde pige, eller ham den søde fyr også. Det handler ikke så meget om hvad man skriver i den første besked, men mere at man tager initiativet til at tage det første skridt, nemlig at tage kontakt. Lad dig ikke skræmme af mange billeder på profilen eller en lang beskrivelse, men brug i stedet det som en fordel, og start en samtale ud fra hvad du kan se på profilsiden.

Første gang du skriver er det en god ide at præsentere dig selv, virke imødekommende og det hjælper også at komplementere personen man tager kontakt til. Men lad værre med at virke for ivrig. Men vigtigst af alt er at du skal være dig selv. Prøv ikke at være en anden, du ikke er. Det hjælper dig måske her og nu, men på sigt ender du med at skyde dig selv i foden, fordi du kommer til at virke utroværdig.

Hold ikke igen med at tage kontakt, hvis alle holder igen - ja så sker der ikke noget.

#Jeg får ikke svar når jeg skriver#
Husk at det ikke er alle beskeder der bliver besvaret, men mist ikke modet, det betyder bare at det ikke er den rigtige person du har skrevet til. Hvis du har skrevet til mange, og ikke fået svar, kan det være, det har noget at gøre med, hvad du har skrevet om dig selv i din profiltekst. Hvis du lægger ud med at skrive meget personlige ting om dig selv, som ikke vedkommer alle og enhver, men noget som man vil betro en man har haft en samtale kørende i længere tid, kan det være en ide at fjerne det fra sin profil.
Det kan også skyldes basale stavefejl, eller hvis man skriver ud i en køre, uden at benytte komma eller punktum. Uanset hvad, er det altid en god ide, at læse sin tekst igennem, inden at man sender den afsted.

Sådan får du flere besøgende på din profil

Sådan får du flere besøgende på din profil

Når man har en profil på Mit Dating er der flere faktorer der spiller ind for at man får en besøgt profil. Den vigtigste faktor for at din profil bliver besøgt er at have et godt profilbillede.

Et godt profilbillede er ikke for mørkt og er i en god opløsning. Det er en god ide at kigge i kameraet, da der giver den besøgende en fornemmelse af nærvær. Det er også en god ide ikke at have solbriller på sit profilbillede. De fleste ønsker at se hvordan man ser ud, før man tager kontakt, eller klikker ind på ens profil.
Det er ikke obligatorisk at smile på sit profilbillede, men det giver et bedre førstehåndsindtryk end hvis man ser sur ud på sin dating profil.

#Skriv en god overskrift#
Vi har på Mit Dating, gjort det muligt for vores brugere at skrive en overskrift eller et citat, som andre kan se før de klikker ind på en profil. Her er det også en god ide at skrive noget relevant for dig som person, så andre kan identificere sig med det du skriver. Her er det også godt at skille sig ud, ved at skrive noget personligt eller unikt. Det er lavet som en kort introduktion til din profil, og skal fungere som en teaser for singler der skal til at besøge din dating profil.

Når man først nogen har klikket ind på ens profil, er det vigtigt at kunne fange den besøgendes opmærksomhed ved at have en god profiltekst, som fortæller noget om dig. De fleste skriver om deres arbejde eller uddannelse, men det er i virkeligheden ikke det der er interessant for den besøgende. Prøv at sætte dig selv i andre dateres sted, og skriv om dig selv så det ikke bliver overfladisk. Skriv om dine følelser, interesser og oplevelser. Skriv om fremtiden eller hvordan den perfekte date skulle udforme sig.

Det hjælper at skille sig ud, og det er også en fordel at have mere end et billede i sit galleri.

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.