Anmeldelse af Næsten helt perfekt

Drama, komedie, romantik, utroskab

Flor immigrerer til Los Angeles fra Mexico i håbet om at skabe et bedre liv for sig selv og datteren Cristina. Cristina nærmer sig puberteten og Flor er lykkelig, da hun finder et job der giver hende mulighed for også at kunne holde øje med datteren.

Flor bliver husholderske hos en velhavende, men excentrisk californisk familie, hvor den rare far, John, der er en berømt kok, står i skærende kontrast til sin kølige og snobbede kone, Deborah. Familien tæller desuden børnene Georgie og Bernice, samt Deborahs, mor Evelyn, der er familiens fornuftige, om end mærkværdige, stemme.

Kulturkløften er ligeså stejl som sprogbarrieren er høj, men Flor bider tænderne sammen og hovedet af skammen og ansættelsen fører til store forandringer i begge familier.

Medvirkende: Adam Sandler, Tea Leoni, Paz Vega

Varighed: 132 minutter

Næsten helt perfekt
Bedømmelse (2 vurderinger)

Anmeldelser af Næsten helt perfekt

Filmanmeldelse af

MitDating

Denne film er en af de bedre med Adam Sandler i en seriøs rolle. Hvis du normalt ikke bryder dig om film med Adam Sandler og derfor har undgået denne film, så kan det være at du skal give denne en chance alligevel. Filmen er humoristisk og alvorlig på samme tid. Den tager fat i vigtige emner såsom utroskab, børneopdragelse og immigration.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.