Anmeldelse af the-holiday

Julekomedie

The Holiday er en sjov og romantisk film om to kvinder, der bytter hjem i løbet af julen for at komme væk fra deres problemer. Filmen følger de to kvinders eventyr i løbet af julen, og hvordan de møder interessante mænd, der hjælper dem med at se verden med andre øjne.

Kate Winslet spiller den karismatiske Iris, en filmtrailerproducent, der har opgivet at finde kærligheden. Cameron Diaz spiller den karismatiske Amanda, en advokat, der er træt af at være single. De to kvinder bytter hjem for at slippe væk fra deres problemer, og de møder begge to interessante mænd, der hjælper dem med at finde kærligheden.

Jude Law spiller den charmeur, Ethan, der hjælper Iris med at genfinde troen på kærligheden, mens Jack Black spiller den sjove og omsorgsfulde Miles, der hjælper Amanda med at finde sig selv og sin sande kærlighed. Filmen har en stærk karaktergalleri og en sjov og rørende historie om kærlighed og venskab.

Alt i alt er The Holiday en sjov og romantisk film, der appellerer til alle aldre. Den har en stærk karaktergalleri, en sjov og rørende historie om kærlighed og venskab, og den har smukke scenografier og en hyggelig julestemning. Jeg vil varmt anbefale denne film til alle, der elsker romantiske komedier og julestemning.

Medvirkende: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black

Varighed: 136 minutter

the-holiday
Bedømmelse (1 vurderinger)

Anmeldelser af the-holiday

Bliv den første til at skrive en anmeldelse af the-holiday

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.