Hjælp og support

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Mit Dating, kan du sikkert finde svaret her

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan uploader jeg et profilbillede?

Et profilbillede er det billede der vil blive vist for andre, før de kommer ind på din profil. For at uploade et profilbillede, skal du klikke ind i dine indstillinger, og derefter på "Rediger billeder" øverst på siden. Du tilføjer et billede til dit galleri, ved at klikker på knappen "Tilføj nyt billede". Du navigerer frem til det billede du ønsker at uploade som ligger på din computer eller din telefon.

Note: Fylder dit billede meget, kan det tage tid at uploade, alt efter din upload hastighed på din internetforbindelse.

Tip: Læs vores guide til at tage et godt profilbillede

Hvorfor kan jeg ikke blive oprettet

Hvis du oplever problemer når du forsøger at oprette en profil, kan det evt. skyldes at du allerede har en profil oprettet med den email du forsøger at oprette med. Prøv at logge ind, eller få tilsendt en ny adgangskode, ved at klikke på Glemt login fra forsiden.

Hvis du stadig ikke kan oprette eller logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os

Hvordan gør jeg min profil inaktiv?

Hvis du har brug for at komme lidt væk fra det online dating liv og har brug for en pause, kan du gøre din profil inaktiv, ved at klikke på "Slet profil" nederst i dine indstillinger og vælge "inaktiv" på siden.

Kan jeg ikke bruge et billede fra Facebook

Dit billede fra Facebook vil i de fleste tilfælde blive godkendt, men de skal som alle andre profilbilleder overholde vores retningslinjer omkring billeder. F.eks. vil et billede fra Facebook med en "ramme" eller et filter ikke blive godkendt. Dit billede skal være af dig selv, det vil sige, at gruppe billeder ikke bliver godkendt

Kan jeg godt betale med Dankort

Du kan betale med et Visa/dankort, men vi understøtter desværre ikke Dankort uden Visa på nuværende tidspunkt. Vi håber på at kunne understøtte Dankort uden Visa i nærmeste fremtid

Kan jeg godt betale med MobilePay

Vi understøtter desværre ikke betaling med MobilePay, men vi har planer om at implementere det i fremtiden.

Hvad får man ud af at betale?

På Mit Dating kan man vælge at være gratis medlem af siden hvor man kan sende og modtage beskeder. Som gratis medlem kan du se de seneste 50 beskeder i samtalen hvor det er ubegrænset som betalende medlem. Du får også en masse andre fordele ved at være betalende medlem.
Vi har samlet det hele på en liste her.

Leder du efter en kæreste?

På Mit Dating kan du finde en kæreste, en flirt eller måske bare en ven. Der kommer nye profiler til siden hver eneste dag. Du har størst chance for at finde en kæreste, ved at være aktiv på siden, skrive til andre og besvare dine henvendelser.

Hvorfor er Mit Dating gratis?

Vi mener at det godt kan være gratis at onlinedate. Mit Dating er gratis fordi vi mener, at Danmark har brug for en gratis dating side, som er funktionel på linje med andre danske dating sider. Mit Dating bliver jævnligt udviklet, og holder sig opdateret på trends, funktionalitet og design. Selvom du kan bruge Mit Dating uden at betale noget, har vi også mulighed for betaling, hvor du får lidt mere af det hele.

Kan jeg betale med Dankort?

Du kan betale med Visa Dankort, men ikke Dankort uden Visa eller Mastercard. Der bliver i øjeblikket arbejdet på at kunne modtage Dankort, uden Visa eller Mastercard.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Hvis du har valgt at betale for at bruge Mit Dating, kan du nemt opsige dit abonnement igen, ved at klikke på "Afbryd betaling" nederst i dine indstillinger, under gem knappen. Du vil have betalingsfordelene indtil den gyldige periode udløber.

Forbliver Mit Dating gratis?

Mit Dating vil altid være gratis at bruge. Vores funktioner på siden er gratis og det bliver det ved med at være.

Hvis du ønsker at få mere ud af Mit Dating har du mulighed for at betale.

Hvordan får jeg godkendt mit billede?

Når du uploader et billede, vil det enten blive godkendt eller afvist af redaktionen på Mit Dating. Overholder dit billede vores retningslinjer vedrørende billeder, så vil det blive godkendt.

Vi godkender billeder flere gange dagligt. Andre vil kunne se dit billede når det bliver godkendt.

Jeg kan ikke logge ind

Hvis du har problemer med at logge på Mit Dating:

1. Sørg for at du har skrevet den rigtige email eller brugernavn
2. Sørg for at du har skrevet den korrekte adgangskode. Det er ikke ligemeget om du skriver store eller små bogstaver
. Nogen gange hjælper det at slette dine cookies

Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du nulstille din adgangskode.Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind

Vi svarer alle henvendelser så hurtigt vi kan.

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.