Beskeder

Hvordan skriver jeg en god første besked?

Det er ikke en god ide bare at skrive "Hej" i den første besked man skriver. Men hvad er så en god ide? Vi har skrevet et helt blogindlæg omkring det. Læs det nu og forøg din chance for et svar fra den du skriver til.

Læs blogindlægget: Første gang du skriver

Hvordan skriver jeg en besked?

Det er meget enkelt at skrive beskeder på Mit Dating. Når du besøger en profil du ønsker at skrive til, klikker du bare på knappen "Skriv til ..". Herfra kan du skrive din besked til vedkommende. Når du er tilfreds med det du har skrevet kan du sende din besked ved at taste shift + enter/retur.

Hvordan sender jeg smileys?

Du kan sende smileys eller emojis ved at bruge standard emojis indbygget i din computer eller i dit tastatur på din smartphone. Hvis du bruger Chrome, kan du vælge Rediger > Emoji og symboler, øverst i menuen. Ellers kan du skrive genveje til de mest almindelge: :) bliver til 😊 <3 til ❤️ :D til 😁 og ;) til 😉

Kan jeg sende private billeder?

På computeren har du mulighed for at sende billeder i en besked. Du skal bare trække et billede ind i samtalen og give slip på det. Vær opmærksom på at dit billede bliver sendt med det samme du giver slip på musen.

Hvordan kan jeg se om min besked er læst?

Når du skriver en besked til nogen, kan det være rart at vide om din besked du har sendt er blever læst eller ej. Ved at holder musen over din besked, kan du se tidspunktet for hvornår din besked er sendt, og hvis den er blevet læst af modtager, vil der også stå det her.

Hvorfor bliver email adresse skjult når jeg sender den i en besked?

Vi prøver altid at beskytte vores medlemmer på Mit Dating så godt som vi nu kan. Online dating er desværre et populært sted for scam profiler, som ønsker at lokke folk væk fra dating siden og skrive til en email i stedet. Hvis din profil er ny, er det ikke muligt at skrive sin email adresse til andre medlemmer. Det er også de færreste som faktisk ønsker at sende sin email ud til fremmede mennesker.

Tip: Giv aldrig din email ud til andre folk på nettet du ikke kender. Skriv derfor heller ikke til folks email, som du ikke kender, da de kan bruge din email til phishing.

Hvad er phishing?

Phishing er et fænomen, hvor svindler forsøger at snyde godtroende brugere på interenettet til at udlevere deres brugernavn, adgangskode, email, kreditkort- eller netbankoplysninger.

Læs mere om phishing her