Hjælp og support

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Mit Dating, kan du sikkert finde svaret her

Billeder

Hvordan uploader jeg et profilbillede?

Du kan uploade et billede til din profil ved på '+ Nyt profilbillede' i dine indstillinger og derefter navigere frem til hvor det billede du ønsker at uploade som ligger på din computer.

Note: Fylder dit billede meget, kan det tage tid at uploade, alt efter din uploade hastighed på din internetforbindelse.

Hvilke billeder må jeg uploade?

Du skal som hovedregel selv være på billedet. Billedet må ikke indeholde logoer eller anden form for reklame. Billedet må ikke indeholde våben, narkotika eller andre objekter eller handlinger der er i strid med dansk lovgivning. Og billedet må ikke vise kønsdele.

Note: Dit billede skal enten være i jpg eller png format og skal fylde under 5 mb
Note: Du skal være påklædt på dit billede du uploader. Hvis du ønsker at vise din krop uden tøj, er denne dating side ikke for dig.

Hvordan sletter jeg et billede?

Du kan slette et billede ved at højreklikke på det i dine indstillinger, eller du kan klikke på 'Rediger billeder' øverst i dine indstillinger, hvorfra du kan slette billeder.

Hvordan uploader jeg private billeder?

Du har mulighed for at have billeder, som kun profiler du har vist interesse for kan se. Dem kalder vi private billeder. Du kan uploade private billeder, ved at gå ind i dine indstillinger, og klikke på 'Rediger billeder', hvorfra du kan uploade private billeder nederst på siden.

Hvordan gør jeg et billede til mit profilbillede?

Fra dine indstillinger kan du klikke på det billede du ønsker som dit profilbillede. Dit profilbillede af markeret med en blå ring rundt om billedet.

Hvordan ser jeg et billede i stort?

Du kan se billeder i galleriet i stort ved at klikke på dem. Når et billede vises i stort, kan du navigere mellem de andre billeder ved at bruge piletasterne på dit tastatur.

Note: Hvis du vil se et hurtigt preview af et profilbillede, kan du holde mellemrumstasten nede når du er inde på en profil.

Hvor mange billeder kan jeg have i mit galleri?

Der er ingen begrænsninger på hvor mange billeder du kan have i dit galleri. Vi anbefaler dog, at man vælger et sted mellem 3-10 billeder.

Hvordan lægger jeg billeder ind i mit galleri?

Billeder du uploader til din profil bliver automatisk lagt i dit galleri. Du kan uploade så mange billeder du vil, og senere vælge hvilket billede fra dit galleri du ønsker som dit profilbillede.Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind

Vi svarer alle henvendelser så hurtigt vi kan.

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.