Billeder

Hvordan uploader jeg et profilbillede?

Et profilbillede er det billede der vil blive vist for andre, før de kommer ind på din profil. For at uploade et profilbillede, skal du klikke ind i dine indstillinger, og derefter på "Rediger billeder" øverst på siden. Du tilføjer et billede til dit galleri, ved at klikker på knappen "Tilføj nyt billede". Du navigerer frem til det billede du ønsker at uploade som ligger på din computer eller din telefon.

Note: Fylder dit billede meget, kan det tage tid at uploade, alt efter din upload hastighed på din internetforbindelse.

Tip: Læs vores guide til at tage et godt profilbillede

Hvilke billeder må jeg uploade?

Du skal som hovedregel selv være på billedet. Billedet må ikke indeholde logoer eller anden form for reklame. Billedet må ikke indeholde våben, narkotika eller andre objekter eller handlinger der er i strid med dansk lovgivning. Og billedet må ikke vise kønsdele.

Note: Dit billede skal enten være i jpg eller png format og skal fylde under 5 mb
Note: Du skal være påklædt på dit billede du uploader. Hvis du ønsker at vise din krop uden tøj, er denne dating side ikke for dig.

Hvordan sletter jeg et billede?

Du kan slette et billede ved at højreklikke på det i dine indstillinger, eller du kan klikke på 'Rediger billeder' øverst i dine indstillinger, hvorfra du kan slette billeder.

Hvordan uploader jeg private billeder?

Du har mulighed for at have billeder, som kun profiler du har vist interesse for kan se. Dem kalder vi private billeder. Du kan uploade private billeder, ved at gå ind i dine indstillinger, og klikke på 'Rediger billeder', hvorfra du kan uploade private billeder nederst på siden.

Hvordan gør jeg et billede til mit profilbillede?

Fra dine indstillinger kan du klikke på det billede du ønsker som dit profilbillede. Dit profilbillede af markeret med en blå ring rundt om billedet.

Hvordan ser jeg et billede i stort?

Du kan se billeder i galleriet i stort ved at klikke på dem. Når et billede vises i stort, kan du navigere mellem de andre billeder ved at bruge piletasterne på dit tastatur.

Note: Hvis du vil se et hurtigt preview af et profilbillede, kan du holde mellemrumstasten nede når du er inde på en profil.

Hvor mange billeder kan jeg have i mit galleri?

Der er ingen begrænsninger på hvor mange billeder du kan have i dit galleri. Vi anbefaler dog, at man vælger et sted mellem 3-10 billeder.

Hvordan lægger jeg billeder ind i mit galleri?

Billeder du uploader til din profil bliver automatisk lagt i dit galleri. Du kan uploade så mange billeder du vil, og senere vælge hvilket billede fra dit galleri du ønsker som dit profilbillede.