Din profil

Du ændrer din adgangskode ved at gå ind i dine indstillinger. Derfra klikker du på "Anmod om ændring" ud for "Adgangskode" under Generelt.

På det vindue der kommer frem, skal du først skrive din nuværende adgangskode, og derefter din nye ønskede adgangskode. Du skal gentage din nye adgangskode for at forsikre at du har skrevet rigtigt.

Kan andre se mit navn?

Andre kan se de oplysninger du selv kan se på din egen profil. Vi vil ikke anbefale at du skriver dit fulde navn, af hensyn til dit privatliv. Skriv dit fornavn ellers bliver dit brugernavn vist.

Hvor er mine indstillinger?

Du finder dine indstillinger, ved enten at klikke på 'Rediger profil' i menuen, eller ved at klikke på knappen Indstillinger fra din profil

Hvordan sletter jeg min profil?

Du sletter din profil ved at gå til dine Indstillinger. Nederst på siden er der et link hvor der står "Slet profil".

Note: Hvis du sletter din profil, kan du ikke få gendannet dine data fra Mit Dating. Med mindre du har fundet en kæreste, hvilket vi selvfølgelig håber på, kan du vælge at have en inaktiv profil, i stedet for at slette den.
Din profil vil være skjult for andre på siden, indtil du logger ind igen.

Hvordan bekræfter jeg min identitet?

Du kan få bekræftet din identitet, ved at uploade et billede af dig selv hvor du holder et stykke papir frem hvor der står "MitDating.dk" på.

Andre der besøger din profil, vil kunne se at din identitet er blevet bekræftet. Du vil få verificeringsstempel under dit profilbillede, som vil øge troværdigheden på din profil.
Vi godkender billeder dagligt.

Du kan få verificeret din profil her.

Hvordan får jeg godkendt mit billede?

Når du uploader et billede, vil det enten blive godkendt eller afvist af redaktionen på Mit Dating. Overholder dit billede vores retningslinjer vedrørende billeder, så vil det blive godkendt.

Vi godkender billeder flere gange dagligt. Andre vil kunne se dit billede når det bliver godkendt.