Hjælp og support

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Mit Dating, kan du sikkert finde svaret her

Kom i gang på Mit Dating

Hvordan opretter jeg en profil?

På forsiden er der en oprettelsesform. Angiv dit køn, fødselsdag og email, brugernavn, din adgangskode, og dit postnummer.

Note: Ved at oprette en profil på Mit Dating, erklærer du dig samtidig enig med vores betingelser. Vær også opmærksom på at du ikke har mulighed for at ændre dit brugernavn, så vælg et godt navn.

Hvorfor skal jeg angive mit postnummer?

På Mit Dating angiver du dit postnummer når du opretter en profil. Ved at knytte din profil til et postnummer, kan vi fortælle andre der besøger din profil, hvilken by du kommer fra. Samtidig har andre også mulighed for at finde dig i en søgning på den landsdel eller det område du bor i.

Hvad koster det at bruge Mit Dating - priser?

Det har altid været gratis at bruge Mit Dating, og sådan vil det også blive ved med at være. Prisen er derfor 0 kr. Vi har indført valgfri betaling på siden, hvor du selv bestemmer prisen, hvis du ønsker at betale for servicen.

Hvad betyder valgfri betaling?

Valgfri betaling betyder at du selv bestemmer om du vil betale for at bruge siden. Du bestemmer også selv hvad du ønsker at give. Du kan betale 20, 50 eller 100 kr. Du får de samme features på siden som et gratis medlem, men slipper for at få vist reklamer. Vi ønsker ikke at gøre forskel på folk og tvinge nogen til at betale en pris for at kunne bruge siden.

Hvordan skriver jeg til en profil?

Første gang du vil skrive til en profil, skal du først klikke dig ind på den profil du ønsker at skrive til.

Øverst på hans eller hendes profil ved siden af profilbilledet, er der en knap hvorpå der står "Skriv til .."

Fremover kan I skrive beskeder sammen direkte fra din indbakke.

Du finder jeres samtale ved at klikke på chat-ikonet øverst i menuen.

Note: Husk at du ikke altid kan være sikker på et svar. Skriv en god første besked. Se evt. vores blogindlæg, hvor du kan læse om hvordan du kan skrive første gang.

Hvordan viser jeg interesse for en profil?

På Mit Dating har du mulighed for at vise interesse for en anden profil før du skriver til personen, for at se om vedkommende også vise interesse for dig.

Du kan vise interesse for en anden profil ved at klikke på knappen hjertet ud for profilens profilbillede.

Du kan fortryde din interesse ved at klikke på hjertet igen. Hjertet er rødt på de profiler du har vist interesse for.

Note: Du kan se en oversigt over hvilke profiler du har vist interesse for, ved at klikke på "Interesse" i profilmenuen ud for dit profilbillede på din egen profil.

Hvordan søger jeg profiler?

Du har mulighed for at søge efter profiler på Mit Dating. Klik på søgeikonet i menuen når du er logget ind. Du har mulighed for at søge på politisk holdning, rygevaner, landsdel mm.

Du har også mulighed for at filtere fra forsiden ved at klikke på knappen "Filter" øverst til højre. Her kan du søge på køn, alder og afstand.Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind

Da siden er gratis har vi ikke råd til 24 timers support. Men vi svarer alle henvendelser så hurtigt vi kan.

Du kan støtte vores arbejde ved at donere et beløb du kan undværre. Det vil vi sætte stor pris på.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.