Hjælp og support

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Mit Dating, kan du sikkert finde svaret her

Kom i gang på Mit Dating

Hvordan opretter jeg en profil?

På forsiden er der en oprettelsesform. Angiv dit køn, fødselsdag og email, brugernavn, din adgangskode, og dit postnummer.

Note: Ved at oprette en profil på Mit Dating, erklærer du dig samtidig enig med vores betingelser. Vær også opmærksom på at du ikke har mulighed for at ændre dit brugernavn, så vælg et godt navn.

Hvorfor skal jeg angive mit postnummer?

På Mit Dating angiver du dit postnummer når du opretter en profil. Ved at knytte din profil til et postnummer, kan vi fortælle andre der besøger din profil, hvilken by du kommer fra. Samtidig har andre også mulighed for at finde dig i en søgning på den landsdel eller det område du bor i.

Hvorfor skal jeg svare på matchspørgsmål?

På Mit Dating har vi udviklet et match system, som kan vise hvor godt du match andre profiler, når du besøger dem. Vi har oprettet en række matchspørgsmål, som giver et billede af hvem du er som person og hvor godt du matcher andre.

Ved at svare på alle spørgsmålene, vil andre kunne se hvor godt de matcher med dig. Profiler som har besvaret vores match spørgsmål, får flere henvendelser og er ofte mere seriøse. Vi fremhæver også profiler som har besvaret match spørgsmål på forsiden.

Hvordan bruger jeg Udforsk siden?

Du kan udforske profiler på vores udforsk side, som du finder øverst i menuen. Du udforsker ved, enten at vise interesse for en profil, eller ved at afvise en profil. Når du viser interesse for en profil, som også har vist interesse for dig, så gør vi dig opmærksom på at der er et match.

Hvad koster det at bruge Mit Dating?

Det har altid været gratis at bruge Mit Dating, og sådan vil det også blive ved med at være. Du vil kunne bruge siden uden at betale en krone, hvis du ønsker det, og kunne bruge sidens funktioner, såsom at skrive med andre søge og finde nye profiler. Hvis du ønsker at få ekstra funktioner såsom f.eks. flere søgemuligheder, se hvem der har besøgt din profil, ingen reklamer, flere privatindstillinger, så kan du betale 49 kr. om måneden.

Hvad betyder valgfri betaling?

Valgfri betaling på Mit Dating betyder at du selv bestemmer om du vil betale for at bruge siden. Du kan bruge siden gratis, men hvis du ønsker at være en seriøs og mere ambitiøs dater, kan du vælge betale og gøre din dating oplevelse på siden bedre. Du har adgang til de samme features på siden som et gratis medlem, men du kan gøre mere og slipper for at få vist reklamer. Vi ønsker ikke at gøre forskel på folk og tvinge nogen til at betale en pris for at kunne bruge siden.

Hvorfor kan jeg kun se nogle besøg?

På Mit Dating, kan man se hvem der besøger ens profil. Er du betalende bruger på siden, kan du se alle dem som besøger din profil, hvor det er begrænset for andre.

Hvordan besøger jeg andre profiler anonymt?

Du har mulighed for at besøge andre profil, uden at de kan se det, ved at klikke ud for "Lad mig være anonym, når jeg besøger andre". i dine privatindstillinger

Hvordan skriver jeg til en profil?

Første gang du vil skrive til en profil, skal du først klikke dig ind på den profil du ønsker at skrive til.

Øverst på hans eller hendes profil ved siden af profilbilledet, er der en knap hvorpå der står "Skriv til .."

Fremover kan I skrive beskeder sammen direkte fra din indbakke.

Du finder jeres samtale ved at klikke på Beskeder øverst i menuen.

Note: Husk at du ikke altid kan være sikker på et svar. Skriv en god første besked. Se evt. vores blogindlæg, hvor du kan læse om hvordan du kan skrive første gang.

Hvordan viser jeg interesse for en profil?

På Mit Dating har du mulighed for at vise interesse for en anden profil før du skriver til personen, for at se om vedkommende også vise interesse for dig.

Du kan vise interesse for en anden profil ved at klikke på knappen hjertet ud for profilens profilbillede.

Du kan fortryde din interesse ved at klikke på hjertet igen. Hjertet er rødt på de profiler du har vist interesse for.

Note: Du kan se en oversigt over hvilke profiler du har vist interesse for, ved at klikke på "Interesse" i profilmenuen ud for dit profilbillede på din egen profil.

Hvordan søger jeg profiler?

Du har mulighed for at søge efter profiler på Mit Dating. Klik på 'Søgning ' øverst i menuen når du er logget ind. Du har mulighed for at søge på politisk holdning, rygevaner, landsdel mm.Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind

Vi svarer alle henvendelser så hurtigt vi kan.

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.