Login og adgangskode

Hvordan logger jeg ind?

Du kan logge ind ved at følge linket 'Log ind' fra forsiden. Du kan logge ind med din email eller dit brugernavn og din adgangskode.

Jeg kan ikke logge ind

Hvis du har problemer med at logge på Mit Dating:

1. Sørg for at du har skrevet den rigtige email eller brugernavn
2. Sørg for at du har skrevet den korrekte adgangskode. Det er ikke ligemeget om du skriver store eller små bogstaver
3. Nogen gange hjælper det at slette dine cookies

Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du nulstille din adgangskode.

Hvordan sletter jeg mine cookies?

Det er forskelligt hvordan man sletter sine cookies alt efter hvilken browser du bruger.

Chrome: Vælg "Vis" i topmenuen, "Udvikling" og "Udviklingsværktøj". Nederst i browseren kommer der et panel frem. Klik på "Resources" og dobbeltklik på "Cookies" i venstre menu og klik derefter på "mitdating.dk". Nu skulle du kunne se en liste over de cookies der er gemt for dette domæne. Du kan højreklikke og slette de cookies du ønsker.

Firefox: Gå til dine browserindstillinger. Under fanebladet "Privatliv" under "Historik" vælger du Firefox vil: "Bruge tilpassede indstillinger for historik", og derefter klikker på "Vis Cookies". Herfra kan du søge efter "mitdating.dk" og klikke "Fjern cookie"

Internet Explorer: Gå til dine browserindstillinger. Klik på "Vælg" under "Oversigt". Marker afkrydsningsfeltet "Cookies" og klik på knappen "Slet"

Safari: Gå til dine browserindstillinger. Under fanebladet "Anonymitet" klik på "Oplysninger" ud for "Cookies" og søg efter "mitdating" og klik på "Fjern".

Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Du kan nulstille din adgangskode ved at klikke "Glemt adgangskode" under hvor du normalt logger ind.
På den side du kommer ind på, skriver du den email adresse tilknyttet din profil, og klikker "Gendan".
Du vil efter kort tid modtage en email med et link hvor du kan nulstille din adgangskode.

Note: Hvis du ikke modtager nogen mail, tjek da dit spam filter. Ellers kontakt support via vores kontakt side.

Hvordan logger jeg ud?

Du logger ud af Mit Dating ved at klikke på "Log af" øverst til højre i menuen.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

Du ændrer din adgangskode ved at gå ind i dine indstillinger. Derfra klikker du på "Anmod om ændring" ud for "Adgangskode" under Generelt.

På det vindue der kommer frem, skal du først skrive din nuværende adgangskode, og derefter din nye ønskede adgangskode. Du skal gentage din nye adgangskode for at forsikre at du har skrevet rigtigt.

Hvordan laver jeg en stærk adgangskode?

Det ideelle ville være at vælge en adgangskode på mere end 6 tegn, hvor du både bruger store og små bogstaver og tal. Det er vigtigt at vælge en adgangskode der er let for dig at huske, men samtidig svær for andre at gætte.

Mit Dating krypterer alle adgangskoder så de ikke kan gættes. Dette betyder at du heller ikke kan få din adgangskode tilsendt hvis du glemmer den.

Vigtigt: Vælg aldrig en adgangskode du bruger til at logge ind på din bank eller email.