Profiler

Hvordan blokerer jeg en profil?

Du kan blokere en bruger så vedkommende ikke kan kontakte dig, og så du ikke længere vil se profilen på siden.

Du kan blokere en profil ved at klikke på linket "Bloker profil" nederst på den pågældende profilside.

Når du har blokeret kan profilen hverken se din profil, jeres samtale, eller kontakte dig igen.

Hvordan fjerner jeg en blokering?

Du kan fjerne en blokering ved at klikke ind i dine indstillinger. Nederst i dine indstillinger kan du klikke på linket "Blokeringer", hvorfra du kan fjerne blokeringen af en bruger.

Hvordan ser jeg om en profil er online?

Profiler der er online, er markeret med en grøn cirkel ud for deres profilbillede på profilsiden, eller i chatten. Hvis profilen ikke er online, er cirklen ikke fyldt ud.

Jeg tror jeg har fundet en falsk profil, hvad gør jeg?

Vi gør en stor indsats for at holde Mit Dating fri for falske profiler. Hvis du støder på en falsk profil vi ikke har opdaget, kan du anmelde profilen, ved at klikke på "Anmeld" nederst på profilen, eller øverst i samtalen, hvis profilen har skrevet til dig.

Er det muligt at anmelde chikane?

Det er aldrig rart at opleve chikane, og det er noget vi tager meget seriøst. Vi ønsker kun den bedste oplevelse for vores brugere. Hvis du oplever chikane, kan du anmelde profilen, ved at klikke på "Anmeld" nederst på profilen, eller øverst i samtalen, hvor profilen har skrevet til dig.

Hvad betyder det grønne flueben ved folks billeder?

Mit Dating godkender alle profiler der oprettes. Man har mulighed for at verificere sin profil / identitet, ved at uploade et billede fra sit webcam, med teksten "MitDating.dk". Vi baggrundstjekker også profiler på facebook og ser om deres email matcher. Godkendte profiler vises med et grønt flueben ved deres profilbillede.

Læs mere om hvordan du bekræfter din identitet her

Hvordan viser jeg interesse for en profil?

På Mit Dating har du mulighed for at vise interesse for en anden profil før du skriver til personen, for at se om vedkommende også vise interesse for dig.

Du kan vise interesse for en anden profil ved at klikke på knappen hjertet ud for profilens profilbillede.

Du kan fortryde din interesse ved at klikke på hjertet igen. Hjertet er rødt på de profiler du har vist interesse for.

Note: Du kan se en oversigt over hvilke profiler du har vist interesse for, ved at klikke på "Interesse" i profilmenuen ud for dit profilbillede på din egen profil.

Hvordan skriver jeg til en profil?

Første gang du vil skrive til en profil, skal du først klikke dig ind på den profil du ønsker at skrive til.

Øverst på hans eller hendes profil ved siden af profilbilledet, er der en knap hvorpå der står "Skriv til .."

Fremover kan I skrive beskeder sammen direkte fra din indbakke.

Du finder jeres samtale ved at klikke på Beskeder øverst i menuen.

Note: Husk at du ikke altid kan være sikker på et svar. Skriv en god første besked. Se evt. vores blogindlæg, hvor du kan læse om hvordan du kan skrive første gang.

Hvordan søger jeg profiler?

Vi er igang med at udvikle en mere avanceret søgefunktion på Mit Dating, så du kan søge mere detaljeret. Lige nu har du mulighed for at filtere fra forsiden ved at klikke på knappen "Filter" øverst til højre. Her kan du søge på køn, alder og afstand.