Hjælp og support

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Mit Dating, kan du sikkert finde svaret her

Hvordan gør jeg min profil inaktiv

Hvis du har brug for at komme lidt væk fra det online dating liv og har brug for en pause, kan du gøre din profil inaktiv, ved at klikke på "Slet profil" nederst i dine indstillinger og vælge "inaktiv" på siden.



Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind

Vi svarer alle henvendelser så hurtigt vi kan.

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.