Hjælp og support

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Mit Dating, kan du sikkert finde svaret her

Hvordan opsiger jeg mit abonnement

Hvis du har valgt at betale for at bruge Mit Dating, kan du nemt opsige dit abonnement igen, ved at klikke på "Afbryd betaling" nederst i dine indstillinger, under gem knappen. Du vil have betalingsfordelene indtil den gyldige periode udløber.



Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind

Vi svarer alle henvendelser så hurtigt vi kan.

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.