Hvordan uploader jeg et profilbillede

Et profilbillede er det billede der vil blive vist for andre, før de kommer ind på din profil. For at uploade et profilbillede, skal du klikke ind i dine indstillinger, og derefter på "Rediger billeder" øverst på siden. Du tilføjer et billede til dit galleri, ved at klikker på knappen "Tilføj nyt billede". Du navigerer frem til det billede du ønsker at uploade som ligger på din computer eller din telefon.

Note: Fylder dit billede meget, kan det tage tid at uploade, alt efter din upload hastighed på din internetforbindelse.

Tip: Læs vores guide til at tage et godt profilbillede