Hvorfor kan jeg ikke blive oprettet

Hvis du oplever problemer når du forsøger at oprette en profil, kan det evt. skyldes at du allerede har en profil oprettet med den email du forsøger at oprette med. Prøv at logge ind, eller få tilsendt en ny adgangskode, ved at klikke på Glemt login fra forsiden.

Hvis du stadig ikke kan oprette eller logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os