1. Sørg for at du har skrevet den rigtige email eller brugernavn
2. Sørg for at du har skrevet den korrekte adgangskode. Det er ikke ligemeget om du skriver store eller små bogstaver
3. Nogen gange hjælper det at slette dine cookies

Hvis du ikke fandt det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os med dit support spørgsmål. For hurtigt svar skriv en email til [email protected] hvis du ikke er logget ind