Er det gratis at bruge Mit Dating?

De fleste funktioner på Mit Dating er gratis at bruge. Dette inkluderer at læse og skrive beskeder til hinanden, vise interesse for andre og søge på siden.

Hvorfor er det gratis at bruge Mit Dating

Mit Dating er dit dating og vi ønsker at alle skal have mulighed for at kunne bruge siden uden at betale.

Hvordan tjener Mit Dating penge

Du har mulighed for at få flere funktioner på Mit Dating ved at blive Medlem. Som Medlem har du bl.a. mulighed for at se hvem der har besøgt din profil, se hvem der har vist interesse for din profil og sende billeder til andre. Du kan se en fuld liste over Medlemsfordelene her.

Betaler jeg med andet, ved at være gratis bruger?

Hos Mit Dating tager vi dit privatliv meget seriøst. Vi har ikke nogen interesse i at sælge oplysninger til tredjepart og vil aldrig videregive din data til andre. Vi tjener ikke penge på vores gratis brugere, men det at du har en gratis profil, gør at vi har et produkt.

Hvad koster Mit Dating i forhold til andre datingsider?

Mit Dating er den dating side hvor du får mest for pengene. Vi har lavet en oversigt hvor du kan se priser på forskellige danske dating sider som du kan finde her. Mit Dating er billigere end de fleste andre danske dating sider. Vi mener ikke at et betalt medlemskab på en datingside skal være dyrt. Så vil vi hellere have at I bruger nogle penge på en god date sammen.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.