Er det gratis at bruge Mit Dating?

De fleste funktioner på Mit Dating er gratis at bruge. Dette inkluderer at læse og skrive beskeder til hinanden, vise interesse for andre og søge på siden.

Hvorfor er det gratis at bruge Mit Dating

Mit Dating er dit dating og vi ønsker at alle skal have mulighed for at kunne bruge siden uden at betale.

Hvordan tjener Mit Dating penge

Du har mulighed for at få flere funktioner på Mit Dating ved at købe Premium. Med Premium har du bl.a. mulighed for at se hvem der har besøgt din profil, se hvem der har vist interesse for din profil og sende mere end 1 billede pr. dag. Du kan se en fuld liste over Premium funktioner her.

Betaler jeg med andet, ved at være gratis?

Hos Mit Dating tager vi dit privatliv meget seriøst. Vi har ikke nogen interesse i at sælge oplysninger til tredjepart og vil aldrig videregive din data til andre. Vi tjener ikke penge på vores Basic brugere, men det at du har en gratis profil, gør at vi har et produkt.