Forbliver Mit Dating gratis?

Mange af Mit Datings funktioner er gratis at bruge. Du kan skrive og modtage beskeder uden at betale

Det har siden Mit Datings begyndelse været sikkert at Mit Dating skal være gratis at bruge. Det vil aldrig blive påtvunget at man skal betale for at kunne bruge siden. Det er i Mit Datings DNA at det kun skal være nice-to-have funktioner som er Premium funktioner. Alle essentielle funktioner eller Basic funktioner, som vi kalder dem, er gratis.
Det er gratis at læse og skrive beskeder, vise interesse for profiler, se matches, besøge andre og søge.

Hvilke funktioner er Premium funktioner?

Vi har lavet en samlet liste over funktionerne på Mit Dating og en oversigt over hvad der er gratis og hvad der er Premium.
Du kan se listen her

Hvad er gratis dating

Gratis dating kan blive defineret på mange måder. På Mit Dating betyder gratis dating, at du kan bruge siden og mange af dens funktioner til at finde en kæreste, komme på date eller finde en ven uden at skule betale.
Du kan sagtens komme i kontakt med andre og finde en kæreste eller en date helt uden at skulle betale for det.

Hvorfor er alle funktionerne på Mit Dating ikke gratis

Som alle andre virksomheder, så bliver man nødt til at tjene penge, for at kunne overleve. Hvis Mit Dating ikke har Premium funktioner som man kan betale for, så er der ingen indtægt. Vi ønsker ikke at være 100 % gratis og være nødsaget til at tjene penge på anden vis, ved f.eks. at sælge oplysninger til tredjepart, eller ved at have en datingside plastret til med reklamer. Vi mener selv at det er en fin balancegang, mellem gratis og betalt dating.

Hvorfor kan jeg så ikke se hvem der har besøgt min profil?

Det er ikke alle dating tjenester som tilbyder at man kan se hvem der har besøgt ens dating profil, men på Mit Dating tilbyder vi vores Premium profiler at kunne se hvem der har besøgt ens profil. Vi mener ikke at det er en essentiel funktion, at kunne se hvem der har besøgt ens profil og det er dermed en nice-to-have funktion som vi tilbyder som noget ekstra. Man kan sagtens finde en kæreste uden at vide hvem der har været inde og kigge på ens profil.