Forbliver Mit Dating gratis?

Mange af Mit Datings funktioner er gratis at bruge. Du kan skrive og modtage beskeder uden at betale
Det har siden Mit Datings begyndelse været sikkert at Mit Dating skal være gratis at bruge. Det vil aldrig blive påtvunget at man skal betale for at kunne bruge siden. Det er i Mit Datings DNA at det kun skal være nice-to-have funktioner som er Premium funktioner. Alle essentielle funktioner eller Basic funktioner, som vi kalder dem, er gratis.
Det er gratis at læse og skrive beskeder, vise interesse for profiler, se matches, besøge andre og søge.

Hvilke funktioner er Premium funktioner?

Vi har lavet en samlet liste over funktionerne på Mit Dating og en oversigt over hvad der er gratis og hvad der er Premium.
Du kan se listen her

Hvad er gratis dating

Gratis dating kan blive defineret på mange måder. På Mit Dating betyder gratis dating, at du kan bruge siden og dens funktioner til at finde en kæreste. Du kan komme i kontakt med andre og finde en kæreste uden at betale for det.