Hvad betyder valgfri betaling?

Valgfri betaling på Mit Dating betyder at du selv bestemmer om du vil betale for at bruge siden. Du kan bruge siden gratis, men hvis du ønsker at være en seriøs og mere ambitiøs dater, kan du vælge betale og gøre din dating oplevelse på siden bedre. Du har adgang til de samme features på siden som et gratis medlem, men du kan gøre mere og slipper for at få vist reklamer. Vi ønsker ikke at gøre forskel på folk og tvinge nogen til at betale en pris for at kunne bruge siden.