Hvordan kan jeg se om min besked er læst?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som ønsker at se om deres besked er læst eller ej

På Mit Dating kan du som Medlem se om din besked du har sendt er blevet læst af modtageren. Under hver besked du har sendt, kan du se tidspunktet hvornår beskeden er blevet sendt og om den er læst eller ej.

Hvorfor er denne funktion en Medlem funktion

På Mit Dating er ikke kritiske funktioner eller nice-to-have funktioner forbeholdt Medlemmer. Det er ikke nødvendigt at se om en besked er læst eller ej, for at kunne finde en kæreste.

Kan jeg se hvornår min besked er blevet læst?

Nej desværre. Ikke på nuværende tidspunkt. Denne funktion bliver måske en mulighed, hvis der kommer nok efterspørgsel.

Se alle betalingsfordelene her