Hvordan kan jeg se profiler der er online

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at se profiler som er online

Fra forsiden kan du klikke din ind på siden 'Seneste aktive' hvor profiler vil blive listet efter hvornår de sidst var online. De første på siden vil være online, derefter listes folk som lige har været online, så online i dag, online i går osv.

Vi viser ikke om personen er online inde på selve profilen, da vi ikke mener at det skal være en forhindring, om en person er online eller ej, at skrive til en person.

Hvis du er Medlem kan du se om en profil er online fra den side hvor I skriver sammen. Klik ind for at skrive en besked til personen for at se om profilen er online nu eller ej. Men finder du personen interessant, så skriv en besked selvom personen ikke er online, så sender vi vedkommende en email om at du har sendt en besked.

Vi viser en grøn cirkel ved deres profilbillede på besked siden, hvis profilen er online og en grøn ring hvis de lige har været online.

Hvorfor er en profil ikke online

Det kan ske at du klikker ind på en profil som ikke er online lige nu – og det er heldigvis også meget godt, for man kan jo ikke være online hele tiden. Profilen du besøger har et liv at leve og sikkert et arbejde som skal passes eller nogle børn som der skal tages af.

Hvad sker der hvis jeg skriver til en profil som ikke er online?

Når du skriver en en profil, som ikke er online, bliver din besked stadig gemt, så vedkommende kan læse den, når de logger ind igen. Der vil blive sendt en email til personen, som vil blive gjort opmærksom på at du har sendt en besked som kan læses.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.