Hvordan logger jeg ud?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som ønsker at logge ud

Når du logger ind på Mit Dating, gemmes der en cookie på din enhed, som fortæller Mit Dating, næste gang du besøger siden, er du er logget ind. Når du logger ud, slettes denne cookie, og du vil skulle logge ind igen for at kunne se din profil og kunne skrive med andre. For at logge ud, skal du blot klikke på "Log ud" i menuen. Når du er logget af, vil du blive viderestillet til vores farvel side, som fortæller dig at du er logget ud, så du ikke er i tvivl.

Er du logget ind fra din private computer eller telefon, så behøver du faktisk ikke at logge ud og ind hver gang du vil bruge siden. Du kan nøjes med at lukke vinduet, eller endda beholde det åbent, så vil du være logget ind til næste gang du ønsker at bruge Mit Dating.

Hvis du har Mit Dating åbent i baggrunden, vil vi sørge for at holde siden opdateret for dig, og hente nye beskeder ned, så de er klar til når du har vinduet aktivt igen.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.

Sikker dating

Vi bruger vores egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at forbedre din sikkerhed og oplevelse på siden. Læs mere

Accepter cookies Indstillinger