Hvorfor bliver email adresse skjult når jeg sender den i en besked?

Vi prøver altid at beskytte vores medlemmer på Mit Dating, så godt som vi nu kan. Online dating er desværre et populært sted for scam profiler, som ønsker at lokke folk væk fra dating siden og skrive til en email i stedet. Det vil vi selvfølgelig gerne til livs, så derfor er der denne begrænsning, som samtidig også passer på dig.

Hvis din profil er ny, er det ikke muligt at skrive sin email adresse til andre medlemmer. Det er også de færreste som faktisk ønsker at sende sin email ud til fremmede mennesker på nettet.

Når du sender en besked som indeholder en email, bliver emailen automatisk erstattet med teksten [EMAIL ER AUTOMATISK FJERNET]. Det sker helt automatisk og sikre at din email adresse ikke havner i forkerte hænder.

Hvis du bliver bedt om at sende din email adresse til en anden profil og du har en mistanke om at profilen ikke er reel, kan du anmelde profilen ved at klikke på de tre prikker ud fra deres besked, eller nederst på deres profil. På den måde hjælper du med at holde Mit Dating fri for falske profiler.

Hvis du ønsker at en fra support skal kigge på profilen, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Tip: Giv aldrig din email ud til andre folk på nettet du ikke kender. Skriv derfor heller ikke til folks email, som du ikke kender, da de kan bruge din email til phishing.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.