Hvorfor er min profil blevet spærret?

Denne artikel henvender sig til profiler på Mit Dating som er blevet spærret

Når du logger ind, bliver du automatisk logget ud med teksten "Da du ikke har overholdt vores retningslinjer er din profil blevet spærret." Du får muligvis denne meddelelse fordi du ikke har overtrådt Mit Datings retningslinjer eller fordi vores system har markeret din profil som en trussel.

Mit Dating er en seriøs datingside hvor det skal være rart for alle at være. Hvis en profil opfører sig upassende eller ikke udgiver sig for at være den man rigtigt er, så er man ikke velkommen på siden.

Når din profil er spærret er din data og dine beskeder stadivæk gemt og ville kunne blive låst op igen, hvis der skulle være sket en fejl.

Typiske årsager til at en profil bliver spærret

Der kan være flere årsager til at din profil er spærret og det kan desværre også ske ved en fejl, men vi arbejder hele tiden på at forbedre vores automatisk system til at lære vores brugeres adfærd at kende.


  • Du udgiver dig for at være en anden end du er
  • Du har forsøgt at lokke brugere på siden over til et andet datingsite
  • Din profil er blevet markeret flere gange af andre brugere
  • Dine beskeder du sender indeholder typiske spam ord
  • Du forsøger at lokke penge ud af vores brugere
  • Du forsøger at lokke personfølsomme oplysninger ud af vores brugere
  • Du opfører dig upassende eller truende
  • Du har tidligere haft en spærret profil på Mit Dating
  • Du har uopfordret sendt nøgenbilleder af dig selv og blevet anmeldt for det
  • Du overholder på anden vis ikke Dansk Lovgivning


Hvad gør jeg nu?

Hvis du mener at din profil ved en fejl er blevet spærret, er du altid velkommen til at skrive til os på aW5mb0BtaXRkYXRpbmcuZGs=

Hvordan undgår jeg at blive spærret?

Hvis du bruger Mit Dating på almindeligvis og skriver til andre med respekt for den du skriver til, vil din profil med stor sandsynlighed ikke bliver spærret, men hvis du opfører dig upassende og hensynsløst, så vil det blive lagt mærke til og din profil vil blive spærret.

Vores retningslinjer

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller detaljer om vores regler og retningslinjer, opfordrer vi dig til at læse vores retningslinjer grundigt. Disse betingelser indeholder vigtige oplysninger om brugen af Mit Dating og retningslinjerne for adfærd på vores platform.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.