Hvorfor kan jeg ikke se andres billeder?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som gerne vil se andres profil billeder

Hvis du ser et pixeleret billede med teksten, "Se med godkendt profilbillede", så er det fordi du endnu ikke har et godkendt profilbillede på din profil. Hvis du allerede har uploadet et billede til din profil og stadig ser andres billeder pixeleret, så er det fordi dit billede ikke er godkendt af vores moderatorer endnu. Vi godkender billeder flere gange om dagen, så det varer nok ikke så længe før dit billede bliver godkendt.

Hvorfor kan jeg ikke bare se andres billeder?

På Mit Dating har vi den holdning at man skal give noget for at få noget. Noget for noget. Det er kun fair. Vi synes kun at det er fair over for dem, som har lagt et billede op på sin profil, at du kun kan se det, hvis du selv har lagt et billede op. Hvis man selv vælger ikke at vise sit ansigt til andre, så kan man heller ikke selv forvente at se andres ansigt. Vi putter alle i samme båd, så at sige.

Kan jeg stadig sende og modtage billeder?

Det kan du sagtens. Det er ikke alle som ønsker at have et billede på sin profil og det er også helt fair. Du kan stadig sende og modtage billeder, selvom du har valgt ikke at have et billede på din dating profil. Du vælger helt selv om du ønsker at have et billede på din profil. Du kan bare ikke se andres profilbilleder eller galleri billeder, så længe du ikke selv har et billede på din profil.

Hvordan uploader jeg så et billede?

Det er meget lige til. Alt du skal gøre er at gå til dine indstillinger, klikke på Rediger billeder og vælge et billede fra din enhed du er logget ind fra. Vi anbefaler at du vælger et godt billede af dig selv hvor du smiler og man kan se dit ansigt tydeligt. Husk også at det er en god idé at dit billede stemmer overens med det du skriver om dig selv i din profil beskrivelse. Skriver du f.eks. at du er meget smilende, men vælger et billede hvor du ser meget seriøs ud, så vil du kunne fremstå utroværdig.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.