Hvordan sletter man en interesse?

Hvis du har vist interesse for en profil og du senere finder ud af at du ikke ønsker at vise interesse for profilen alligevel kan du nemt fjerne interessen for profilen igen, ved at klikke på hjertet på profilen igen.

Når hjertet ikke længere er rødt, har du fjernet interessen for en profil. Profilen vil blive fjernet fra listen over profiler du har vist interesse for og personen vil ikke længere kunne se at du har haft vist interesse.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.