Hvorfor får jeg en advarsel om links i beskeden?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating som har fået en advarsel om links i en besked
Hvis du modtager en besked med et link, vil du kunne få følgende advarsel: Pas på med at klikke på links du ikke kender.

Grunden til at vi kan advare om links, er at alle beskeder bliver scannet for link før de modtages. Linket bliver gjort klikbart og der bliver sat en advarsel under beskeden.

Grunden til at vi har valgt at sætte en advarsel op, er pga. at hvis du klikker på linket, bliver du ført til en anden hjemmeside. Nogle hjemmesider er gode og uskyldige, mens andre hjemmeside kan være skadelige for din computer og identitet.

Hvad er gode og dårlige links?

Internettet er fuld af gode hjemmesider som enten er informative eller underholdende, men der findes også hjemmesider som forsøger at udnytte dem der besøger siden og det er derfor vi sætter en advarsel op.

Dårlige hjemmesider kan være farlige for både din computer og dine personlige oplysninger. De kan forsøge at installere malware på din computer, eller de kan være en del af phishing-angreb, hvor hackere forsøger at stjæle dine loginoplysninger eller andre følsomme data. De kan også indeholde falsk eller vildledende information, der kan skade dig eller andre.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.