Vær dig selv og ingen andre!

Det vigtigste råd i forbindelse med alle dates er, at du skal være dig selv. Det vil sige: som du er, når du er mest tryg og glad. Det er ikke forkert eller dårligt, at være genert hvis bare det ikke bliver en hæmsko. Dine generte tilbøjeligheder kan sagtens vendes til positive træk, der gør dig spændende og mystisk og mange mennesker synes faktisk, at generthed er meget charmerende.

Uanset om du er den generte type eller er meget åben og udadvendt, så skal du ikke prøve på at give din date indtrykket af at du er en anden end den du er. Du kan lige så godt være dig selv helt fra starten af. Du ender nemlig med at skyde dig selv i foden, ved at prøve at være en anden end du i virkeligheden er. Lad være med at sætte en facade op. Når man dater, gælder det om at lære hinanden at kende, og derfor er det netop ekstra vigtigt at du er dig selv, så den du dater lærer dig at kende. Hvis du kun viser den bedste version af dig selv, vil du på længere sigt også have sværere ved at leve op til din egen høje standard.

Få flere gode råd

Find flere gode råd om dating og tip til første date i vores Dating tips sektion eller bliv klogere i vores mange artikler

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.