Godt at vide og gode råd om dating.

Læs vores råd og tip os tricks til hvordan du kan blive klar dig til en god date.

Valg af tøj

Vælg noget tøj der sidder godt på dig, og som du har det godt i. Det sidste er absolut det vigtigste, da du derved kan slappe af og vise hvem du er, uden at tænke for meget på dit udseende.

Vær dig selv!

Det vigtigste råd i forbindelse med alle dates er, at du skal være dig selv. Det vil sige: som du er, når du er mest tryg og glad. Det er ikke forkert eller dårligt, at være genert hvis bare det ikke bliver en hæmsko. Dine generte tilbøjeligheder kan sagtens vendes til positive træk, der gør dig spændende og mystisk og mange mennesker synes faktisk, at generthed er meget charmerende.

Få sovet ud

For at undgå at du må sidde og gabe hele vejen under den første date og derved give et indtryk af at du keder dig, er det vigtigt at du får en god nats søvn inden du skal ud på en date.

Udvælg mødestedet med omhu

Det er vigtigt at tænke det første mødested grundigt igennem. Det kan være en fordel at mødes et sted, hvor I med sikkerhed har noget at tale om. Det kan f.eks. være på et museum, på en gåtur, i byen eller andre steder hvor du ikke behøver være nervøs for, om I kan finde relevante samtaleemner

Overfør aldrig penge til nogen du ikke har mødt

Hvis du skriver med en som snakker om sine pengeproblemer, og evt. spørger om han eller hun kan låne penge til næste måned, så vær varsom! Dette kan være en scam profil, som kun er ude efter at tjene nogle hurtige penge, også selvom det måske kun er nogle hundrede kroner. Profiler som spørger om penge vil automatisk blive opsnappet af vores system, og bliver holdt øje med. Husk at du aldrig kan stole 100% på folk du aldrig har mødt. Du skal derfor aldrig overføre penge til folk du ikke kender eller har mødt i virkeligheden.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.