Brug af Mit Datings logo

Du skal være velkommen til at bruge vores logo i forbindelse med omtale eller eventuel anmeldelse af Mit Dating

Til brug på hvid baggrund bedes følgende logo bruges:

Mit Dating logo hvid

Billedet kan hentes direkte fra vores server og fås i følgende størrelser: 111x111 px, 222x222 px 333x333 px, 666x666 px, 1111x1111 px,

Presse kontakt

Er du ved at skrive en artikel om datingsider eller har brug for en reference eller kilde, er du meget velkommen til at kontakte os på email: cHJlc3NlQG1pdGRhdGluZy5kaw==

Podcast

Kontakt os også gerne i forbindelse med samarbejde med podcast. Har du en podcast hvor du mener at Mit Dating kunne være god at have med, så kontakt os gerne.

Om Mit Dating

Mit Dating er Danmarks en seriøs og gratis dating side. Vi er en platform, hvor du kan oprette en profil, finde nye venner, en flirt, en kæreste, eller måske endda den eneste ene. Mere end 40.000 danskere har oprettet en profil på vores side, og vores mål er at skabe et sted, hvor folk kan mødes og få nye relationer.

Vi har en nem og overskuelig side, så du nemt kan finde rundt og finde lige præcis det, du søger. Du kan også vælge at blive Medlem for at få adgang til ekstra funktioner, såsom at se hvem der har besøgt eller vist interesse for din profil, flere søgemuligheder og privatindstillinger.

Vi vil gøre alt for at gøre Mit Dating til et sikkert sted for vores brugere, og vi har derfor en række foranstaltninger for at sikre, at alle profiler er ægte og at ingen uønsket opførsel finder sted.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.