Om MitDating.dk

Mit Dating er Danmarks nye seriøse dating side. På Mit Dating har du mulighed for at date 100% gratis. Vi mener ikke at det behøver at koste noget at date på nettet. De bedste ting i livet er gratis; at smile, knus, gode venner, familie og kærlighed.

Hvad er Mit Dating

Mit Dating er en gratis dating side til danske singler. Datingsiden blev i sin tid lavet med henblik på at skabe en datingplatform hvor alle skulle have de samme vilkår. På Mit Dating kan du komme i kontakt med andre singler, skrive beskeder og se andres galleribilleder uden det skal koste dig noget.

På Mit Dating har vi stor fokus på falske profiler. Det er faktisk overhovedet ikke muligt at oprette en profil på Mit Dating uden for Danmark. På den måde gør vi det sværre for scammers at oprette en falsk datingprofil.Mission og vision

Siden er først og fremmest en gratis dating side. Siden er lavet fordi der findes alt for mange dating sider i Danmark, som kræver betaling af deres brugere. Det kan vi ikke lide her på Mit Dating. Ofte koster det et par hundrede kroner at bruge en dating side i Danmark, for at få adgang til alle sidens funktioner. Det er penge som mange danskere ikke har, eller hellere skulle bruge til mad på en god date.

Siden er drevet af web virksomheden Regulær, og at hostet på egen server. Der er derfor ikke nogen udgifter forbundet med at drive hjemmesiden.

Kærlighed skal ikke koste penge, og heller ikke vejen dertil. Så hellere bruge pengene på daten.

Værdier

Vores værdisæt bygger meget på service. Vi vil gerne have at vores brugere føler sig trygge på sitet, og vi hjælper også med gode råd til før daten.

Mit Dating er til dig som ønsker en kæreste, uden du skal bekymre dig om dating abonnementer som skal betales, som bliver dyrere jo længere du er single. Her kan du slappe af, og møde nye mennesker og møde en sød kæreste.

Pressekontakt

Mit Dating er drevet af NordbergCo i København.

Vi besvarer henvendelser der sendes til: aW5mb0BtaXRkYXRpbmcuZGs=

Presse materiale

Vores pressemateriale må bruges, hvis der samtidig henvises til vores hjemmeside: mitdating.dk. Hvis du ønsker logo i højere opløsning, bedes du henvende dig via email.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.