Singler i Århus

Læsetid ca. 2 minutter

Singler i Århus

Århus er som man siger "Smilets By", og selvom der bogstavlig talt er en sømandshistorie bag dette udsagn, er der meget mere til den historie end en færgerute fra København til Århus. Som en hver anden stor dansk by, har Århus masser af singler. Mit Dating har derfor sat fokus på singler fra Århus og kommer her med en guide til gode ideer til en date i Århus.

På Cafe Date

Århus midtby har sin helt egen charme. Langs med Åen ligger der mange gode cafeer, som er en oplagt date, og hvis vejret er til det, er det hyggeligt at sidde langs med Åen og drikke kaffe, mens man fletter fingrer. Da der er stor forskel på smag og stil er det op til jer selv og byens stemning, at beslutte hvilken cafe I vil besøge.

Oplev Byen Sammen

Selvom man bor i Århus, og måske mener man kender byen godt, kan det være en god ide at gå på opdagelse sammen. Hvis I leger turist i egen by, ser man ofte byen med helt andre øjne. Der er et væld af kulturelle oplevelser og spændende kvarterer som venter på at blive opdaget. Når man er to på udflugt sammen kan der kun ske uventede ting.

Find en bænk med udsigt

Kommer man lidt væk fra midtbyen, kan man finde mange gode udkigspunkter hvor man kan sidde sammen på en bænk og snakke om stort og småt. I kan f.eks. pakke en kurv med brød og rødvin og se solnedgangen sammen.

Hvis du har nogle gode råd til en god date i Århus, kan du skrive det i kommentarerne herunder.Tags:
Single
,
date
,
Aarhus
,
kulturelle oplevelser
,
Smilets By
,
date

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.