Valgfri betaling på Mit Dating

Læsetid ca. 2 minutter

Valgfri betaling på Mit Dating

Mit Dating indfører nu, som den første datingside i Danmark valgfri betaling. Det vil sige, at du vil kunne fortsætte med, at bruge datingsiden gratis som du altid har gjort, men hvis du i perioder ønsker, at være betalende medlem, så har du muligheden for det.

Når du vælger at betale for at bruge siden, bidrager du til udviklingen og driften af siden. Du betaler 59 kr om måneden, eller 119 kr for 3 måneder af gangen.

Vi ønsker fortsat, at man kan bruge Mit Dating uden at skulle betale, så derfor kan man stadig bruge alle funktionerne gratis, men man åbner op for flere muligheder, når man betaler. F.eks. kan du stadig som gratis medlem, se hvem der har besøgt din profil, hvis de kun har besøgt din profil én gang, hvor du som betalende kan se alle besøg. Du kan skrive til andre, uden begrænsning som gratis medlem. Hvis du betaler, kan du gå længere end 30 beskeder tilbage i samtalen. Vi synes heller ikke det er fair at vise reklamer for folk som betaler for at bruge siden, så dem har vi også fjernet.

Så hvorfor valgfri betaling? Vi mener at der skal være plads til alle, hvad enten man ønsker at betale for at bruge en dating side, eller vælger ikke at bruge en krone. For os handler det om at folk kan finde sammen og finder lykken.

Vi håber I kan lide vores tiltag og vil være med til at bidrage til Mit Dating.Tags:
betaling
,
gratis
,
funktioner

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.