Valgfri betaling på Mit Dating

Læsetid ca. 2 minutter

Valgfri betaling på Mit Dating

Mit Dating indfører nu, som den første datingside i Danmark valgfri betaling. Det vil sige, at du vil kunne fortsætte med, at bruge datingsiden gratis som du altid har gjort, men hvis du i perioder ønsker, at være betalende medlem, så har du muligheden for det.

Når du vælger at betale for at bruge siden, bidrager du til udviklingen og driften af siden. Du kan vælge at betale 79 kr om måneden, eller 39 kr om ugen alt efter hvilken type du er. Vi har også givet dig mulighed for at betale hver 3. måned, hvis du vil spare yderligere.

Vi ønsker fortsat, at man kan bruge Mit Dating uden at skulle betale, så derfor kan man stadig bruge mange af de basale funktioner gratis, men man åbner op for flere muligheder, når man er Medlem. F.eks. kan du stadig som gratis medlem, se hvem der har vist interesse for din profil, hvis du samtidig har vist interesse for dem, hvor du som Medlem kan se alle der har vist interesse. Du kan skrive til andre og se hvad de skriver til dig, uden at være Medlem. Hvis du betaler, kan du gå længere end 30 beskeder tilbage i samtalen.

Se her hvilke forskelle der er på en gratis profil og et Medlemskab

Hvad er valgfri betaling

Så hvorfor valgfri betaling? Vi mener at der skal være plads til alle, hvad enten man ønsker at betale for at bruge en dating side, eller vælger ikke at bruge en krone. For os handler det om at folk kan finde sammen og finder lykken.

Vi ønsker fortsat at være en gratis dating side. Og vi vil kun kunne bryste os af at være en gratis datingside, hvis man kan oprette en gratis profil og finde en kæreste på siden. Det kan man i og med at man kan skrive gratis sammen. Der er mange dating sider som påstår at de er gratis, men det eneste som er gratis er at oprette en profil. Hvis man vil bruge sin profil, skal man betale. Sådan ønsker vi ikke det skal være. Derfor bruger vi denne freemium model, så siden kan bestå.

Vi håber I kan lide vores tiltag og vil være med til at bidrage til Mit Dating.Tags:
betaling
,
gratis
,
funktioner
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.