Alle i min omgangskreds får kærester?

Læsetid ca. 4 minutter

Alle i min omgangskreds får kærester?

Nedenstående artikel er produceret af folkene, der driver findenkaereste.dk, som blandt rådgiver danskerne om seniordating. Tusind tak for artiklen; den er vi rigtig glade for.

De fleste kan nok nikke genkendende til, at det er sjovest at være single, hvis man er det sammen med andre. Det er knapt så sjovt, hvis man er det helt alene, og alle omkring en kommer i forhold.
Det kan faktisk være rigtig hårdt og svært, og det er der flere grunde til. Dels kan det vække lidt misundelse dybt inde i ens sind, at se alle andre finde det, som man selv søger forgæves, men i endnu højere grad kan det, at alle i ens omgangskreds pludselig får kærester, føre til ensomhed. Pludselig har ens venner og veninder nemlig ikke den samme tid til at se en, som de havde førhen.
De ugentlige byture med vennerne og veninderne bliver til månedlige, fordi de har forhold, som skal passes og plejes og de hyggelige caféaftaler, man havde et par gang om måneden, bliver hyppigere og hyppigere aflyst, fordi ”der kommer et eller andet i vejen.”

Det er frustrerende og hårdt at føle sig ensom, men heldigvis kan man komme ensomhed til livs. Uanset hvor gammel du er, er det nemlig aldrig for sent at finde nye bekendtskaber, der har den mængde fritid, som dine gamle venner og veninder ikke længere har, fordi de nu har et forhold at pleje.

Find nye bekendtskaber

Hvis du kan genkende ovenstående, vil det måske ikke være så tosset for dig at overveje, at lede efter nye bekendtskaber, der er samme sted i livet som dig.
Du må nemlig nok bare acceptere og erkende, at det ikke bliver helt det samme mellem dig og dine venner og veninder, som nu er i forhold. Der sker nemlig noget med menneskers prioriteringer, når de finder kærligheden.
Pludselig går single-dampen af ballonen, og dem, der før dansede vildt på bordene, og som gik sidst hjem, sidder nu og veksler mellem at gabe og kigge på uret, når de en sjælden gang har ladet sig lokke med ud i nattelivet.
Det kan dog godt virke uoverskueligt og hårdt at jagte nye venner. På et tidspunkt når man nemlig et stadie i sit liv, hvor den slags ikke kommer helt naturligt til en.
Er man ung, møder man en masse ligesindede i skolemæssige sammenhænge, og derfor er det sjældent særligt svært at få nye bekendtskaber i denne fase af livet. Er man derimod færdig med at læse og ude på arbejdsmarkedet, er situationen en helt anden.
Det kræver derfor en stor indsats at få nye venner, og ja, det kan virke uoverskueligt, men det er uden tvivl det hele værd. Tænk på, at indsatsen hjælper dig med at komme din ensomhed til livs. Det vil mindske antallet af timer, du keder dig, og det vil hjælpe dig med at få det bedre med sig selv.

Men hvor finder jeg nye bekendtskaber?

Du er overbevist nu, ikke?
Godt!
Så er spørgsmålet bare, hvor og hvordan du finder de nye bekendtskaber. Vi har en række forskellige forslag herunder.

#Begynd til en sportsaktivitet
At begynde til en sport er en rigtig god måde, hvorpå du kan møde mennesker på en naturlig måde. Måske har du førhen dyrket en sportsgren; hvad med at begynde til den igen?
I rigtig mange sportsklubber rundt omkring i Danmark er der fantastiske sammenhold, så du vil sandsynligvis lynhurtigt komme til at føle dig, som en del af et fællesskab, hvis du begynder til en eller anden sportsgren.

Vær modig og opsøgende

Det kræver virkelig mod at henvende sig til fremmede mennesker, men det kan være utroligt givende.
Øv dig i at indlede samtaler med fremmede på tidspunkter, hvor det ikke virker helt unaturligt. Det kan være, når du kører med offentlig transport eller står i kø et sted.
At gøre den slags vil i den grad styrke dine sociale evner, og når du får succesoplevelse, vil du få mere selvtillid, men ja, det kræver rigtig meget mod.

Tilmeld dig på mitdating.dk

Mitdating.dk er først og fremmest en datingside, men det er også en side, hvor man sagtens bare kan lede efter nye bekendtskaber, hvis man ønsker dette.
Hos os har du mulighed for at udfærdige din profiltekst, præcis som du ønsker. Hvis du udelukkende søger nye venner, kan du dermed sagtens skrive det der og så forvente, at de henvendelser, du får, er indforståede med det.
Hvis du både søger kærligheden og nye bekendtskaber, er det helt perfekt, for det lover vi dig, at du kan finde hos os.Tags:
senior dating
Seneste blogindlæg
Bliv gladere ved at være mere empatisk
Hvordan starter en god samtale?
Gode steder at gå på date i Odense
Enomhed som single
Hvordan forholder jeg mig til min dates børn?
Jeg er blevet udsat for identitetstyveri på en datingside – hvad skal jeg stille op?
Alle i min omgangskreds får kærester?
Hvad er et turn-off?
Hvorfor skrives der ikke tilbage?
Få besvaret dine beskeder
Hvor længe skal man vente med at ringe efter første date?
Hvilke billeder skal jeg undgå på min dating profil?
En datingside til en fornuftig pris
Sådan laver du en god profilside
Kvinders dating style guide
Hvordan holder jeg en samtale kørende
Når daten er slut – hvem skal så betale?
Hvad skal man dog tage på?!
Hvad skal vi lave på vores første date?
Hvorfor har profilen ikke noget billede?
Man kan godt date efter man er blevet kærester
Hvordan skal jeg komme af med mine kærestesorger
Bliv mere attraktiv for hende
Hvorfor virker online dating ikke for mig?
Valgfri betaling på Mit Dating
50 spørgsmål du kan stille på første date
Er min partner mig utro?
Skal vi have sex på første date
Jeg er lige blevet single
Gode steder at gå på date i København
Jodel og dating
Det perfekte kys
Dating og fitness
Hvorfor bruge en gratis dating side
Flirtens dag
Den perfekte date
Find det rigtige profilbillede
Dating og debat
Hvordan skriver jeg en god profiltekst
Falske profiler
Fordelen ved gratis dating
Hverdagsdating
Singler i Århus
Bæredygtig kærlighed
Kæreste søges
Dating rejse
Find mig en kæreste
Virker online dating
Bliv mere attraktiv for ham
Dårlige scorereplikker
Første gang du skriver
Hvad skal vi snakke om
Sådan får du flere besøgende på din profil
Velkommen til Mit Dating

Denne webside benytter cookies. Ved at fortsætte accepterer du dette. Klik for at læse mere.

Accepter

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.