Hvad skal vi snakke om

Læsetid ca. 2 minutter

Hvad skal vi snakke om

Nogen gange når man mødes med en date for første gang, kan det være svært at komme i tanke på noget godt at tale om. Man vil ikke virke stille eller uinteressant, så derfor er det en god ide at have nogle gode samtaleemner i baghånden.

Barndommen

Har du nogle gode minder fra din barndom, så er det også en god historie og spændende for din date at høre. Har du søskende, er det som regel også nemmere at snakke om dem, frem for at skulle lægge fokus på sig selv. Ellers er ens forældre også altid et godt samtale emne.

Fremtiden

Har du nogle drømme i livet som du gerne vil opleve med en kommende kæreste, kan det være en god ide, at snakke med din date om dine tanker og drømme. Hvad end om det er at rejse jorden rundt, eller at slå sig ned og få en masse børn. Du skal selvfølgelig ikke skræmme din date væk ved at være alt for fremme i skoene, men det kan være en god ide at forventningsafstemme allerede fra starten, så I ved om I enige om om fremtidsdrømmene. Hvis du er bange for at dine drømme skræmmer din date væk, kan du starte med selv at spørge ind til det.

Observationer

Hvis I er på date hvor der er andre mennesker til steder, er det en oplagt mulighed at kommentere på folk og drage samtalen hen på noget som minder om det man observerer. Brug også omgivelserne til din fordel. Kommenter på billederne på væggen på en cafe, eller reklamen på bagsiden af bussen.

Oplevelser

Har du været på en rejse for nylig? Rejser og oplevelser er gode samtaleemner, da ens date ofte bliver nysgerrig på det man kan fortælle om et fremmed sted, eller har måske endda været samme sted og kan fortælle videre på din historie.

Nyheder og sladder

Er der sket noget aktuelt på verdensplan eller lokalt? Har en kendt gjort noget pinligt? Mulighederne er mange, og er man bare en lille smule opdateret på hvad der sker i omverdenen, så er dette samtaleemne et rent tagselvbord.

Held og lykke

Vi håber at denne artikel har kunne give lidt inspiration til daten, og at du føler dig klar til at føre en hyggelig samtale. Og husk det ikke kun er dig der skal føre ordet. Der skal to til at danse tango.Tags:
daten
,
flirt
,
samtale
,
blinddate
,
inspiration
,
i byen
Sebastian Bach
Sebastian Bach

Skribent

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.