Anmeldelse af Den fabelagtige Amelie fra Montmartre

Romantik, feel good

Amélie fra Montmartre (på fransk: Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain) er en charmerende fransk film fra 2001, instrueret af Jean-Pierre Jeunet. Filmen handler om Amélie Poulain, en ung kvinde, der bor i Paris og har en stor passion for at hjælpe andre.

Amélie har et usædvanligt liv, og filmen er fyldt med søde og underholdende scener, der viser hendes kreative og empatiske sind. Hun har en stor fantasi og et godt hjerte, og filmen viser hendes evne til at gøre en forskel i andres liv, selv om hun selv har været isoleret og ensom i mange år.

Skuespillet i filmen er fremragende, især Audrey Tautou, der spiller Amélie. Hun er sød, smuk og charmerende, og hun formår at gøre hende til en meget elskelig og sympatisk figur. Resten af castet er også godt, og der er mange sjove og mindeværdige karakterer.

Visuelt er filmen også en fryd for øjet. Den er fyldt med smukke og detaljerede billeder af Paris, og der er mange kreative og opfindsomme scener, der viser Amélies fantasifulde sind. Musikken i filmen er også god, og den passer perfekt til den søde og romantiske stemning i filmen.

Alt i alt er Amélie fra Montmartre en sød, charmerende og underholdende film, der vil få dig til at føle dig godt tilpas og få et smil på læben. Hvis du er til romantiske komedier med et særligt twist, vil du helt sikkert elske denne film.

Medvirkende: Audrey Tautou, Mathieu Kassovitz

Varighed: 121 minutter

Den fabelagtige Amelie fra Montmartre
Bedømmelse (4 vurderinger)

Anmeldelser af Den fabelagtige Amelie fra Montmartre

Filmanmeldelse af

MitDating

Da den drillesyge Amelie finder en legetøjsskat i sin lejlighed, bliver hun inspireret til at levere de ting hun finder tilbage til deres oprindelige ejer.

Amelie forelsker sig i en mand som samler på billeder fra fotoautomater rundt omkring i Paris.

Filmanmeldelse af

frederikkes

Elsker Amelie. Fantastisk film.

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.